Borůvkový likér vyroben macerací a lisovaním lesních borůvek v ovocném destilátu s přidaním meduňky lekářske, vanilkových lusků z Madagaskaru a kyseliny citrónové.
Chambord je likér z nejlepších malin a ostružin na světě. Ty se mísí s exotickými příchutěmi černé maliny, černého rybízu, madagaskarské vanilky a koňaku.
Zcela nová příchuť Fernet Stock Honey přináší jemnou nasládlou chuť bylin s minimální hořkostí. Skvěle chutná samotný, dobře vychlazený nebo s kostkou ledu.
Limitovaná edice Hruškovice Žufánek, která vyzrávala v dubovém sudu. Oproti čiré variantě se stáčí ta dubová jako 40%. Je jemnější a lépe vyniknou chutě získané zráním v sudech.
Koštická Ostružinová pálenka je jedinečný destilát získaný macerací a destilací z ostružin. Vyznačuje se krásnou vůní, její chuť je lehce nasládlá a jemná. Svojí intenzivní ostružinovou vůní a lehce svíravou nasládlou chutí připomene léto.
Výroba jesenické ořechovky o lihovitosti 35 % trvá přes třicet dní a poté likér zraje alespoň další rok v nerezových nádržích. Vzniká tak ořechovka ojedinělé kvality, plného aroma s množstvím vanilkové, skořicové a ovocné dochuti.
Tradiční český kmínový likér je vyrobený z velmi aromatické ozimé odrůdy kmínu Aprim®, vyšlechtěné šumperským výzkumným ústavem Agritec, která se vyznačuje velmi vysokým obsahem kmínových silic
Bylinný likér Altvater je zosobněním jesenických hor. Sladký a 45 % silný nápoj na Jeseníky odkazuje svým názvem a použitím zdejšími Němci hojně pěstovaných bylin, např. anděliky.