Rýžové pukance jsou jemné, lehce stravitelné a báječně křupavé. Zpestří vaši snídani i svačinku. Nasypte si je do jogurtu, do směsi cereálií nebo jimi ozdobte ovocný salát. Jsou přirozeně bezlepkové.
Pohanka neloupaná je vhodná především na klíčení a odvary. Vypěstované klíčky a výhonky použijte na posyp pomazánek, polévek či do salátů, vychutnáte si šťavnatost plnou živých vitamínů.
Žito je odvozeno od slova žít. Jedli ho již staří Slované. Lidé, kteří jedí žito, mají prý odolný imunitní systém, jsou houževnatí, pevní a zdraví. Uvařte si ho jako přílohu například s osmaženou cibulkou a zeleninou.
Žito je odvozeno od slova žít. Jedli ho již staří Slované. Lidé, kteří jedí žito, mají prý odolný imunitní systém, jsou houževnatí, pevní a zdraví. Uvařte si ho jako přílohu například s osmaženou cibulkou a zeleninou.
Oves si dopřávali před válečnými taženími již staří Římané. Ovesný salát z uvařeného zrna bezpluchého ovsa a zeleniny Vám dodá energii a spousty cenné vlákniny.
Pohanku milujeme, proto jsme jí postavili bezlepkový mlýn. Pohanku lámanku si oblíbíte pro její univerzálnost. Stačí nechat projít varem a máte skvělou surovinu na výtečné kaše, nákypy, karbanátky.
Bezlepkové ovesné vločky Bezlepkové ovesné vločky jsou řešením pro všechny, kdo milují ovesnou kaši či müsli, ale nechtějí či nemohou lepek. Oves sám o sobě lepek neobsahuje, je ale potřeba ho bezpečně a odděleně zpracovat.
Jednozrnkové vločky - ta správná volba na supergranolu Jednozrnkové vločky z původní nešlechtěné obiloviny. Objevujte s námi zapomenuté plodiny s jejich jedinečnými vlastnostmi.
Pšeničné pukance medové pro malé i velké mlsouny. Pšeničné pukance medové stvořené pro mlsání kdykoliv během dne. Nasypte si je ráno do misky a zalijte mlékem či jogurtem, vezměte si je do krabičky do školy či na výlet, posypte si jimi svůj ovocný salát. Pšeničné pukance medové vás nikdy nezklamou.
Pšeničné otruby, ať máte dost vlákniny! Pšeničné otruby provedou generální úklid vašeho trávicího traktu. Jen to nepřehánějte, stačí vám 1 – 2 lžíce pšeničných otrub denně a rozdíl pocítíte již po krátké době.
Charakteristické purpurové zbarvení dodávají červené pšenici přírodní barviva antokyany. Chuťově červená pšenice výborně doplňuje zeleninové saláty, rizota či zapečené pokrmy. Využijte její osobitou barvu a zpestřete své oblíbené pokrmy.