Sója vyniká svým obsahem bílkovin, což ocení zejména vegetariáni a vegani. Konzumujte ji vždy tepelně upravenou, vařte do úplného změknutí, jinak je hůře stravitelná.
Hrách loupaný půlený Vás přesvědčí, že luštěninový pokrm uvaříte snadno, rychle a bez zdlouhavého namáčení. Během krátké chvíle uvaříte krémovou polévku i skvělou kaši.
Fazole bílá ledvina má příjemnou máslovou strukturu, jemnou chuť a pevný tvar. Obohatí Vaše saláty, nezkazí žádnou polévku, přílohu ani rizoto. Po rozmixovaní z ní vznikne skvělý základ na jemné a lahodné pomazánky.
Fazole bílá ledvina má příjemnou máslovou strukturu, jemnou chuť a pevný tvar. Obohatí Vaše saláty, nezkazí žádnou polévku, přílohu ani rizoto. Po rozmixovaní z ní vznikne skvělý základ na jemné a lahodné pomazánky.
Mungo - dnes vaří šéfkuchař z Číny! Mungo jsou malé zelené fazolky, které vynikají charakteristickou vůní a spoustou živin. Můžete si je dopřát v salátu, v polévce či je přidat do masových i zeleninových pokrmů.
Fazole červená ledvina pochází ze Střední Ameriky, někdy je označována jako „chilli fazole“ a v Mexiku se z ní připravuje tradiční jídlo „chilli con carne“ (chilli s masem).
Kód: 910085
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies naleznete zde.