› Potraviny › Trvanlivé potraviny › Pudingy
Stránka 1 z 1 - 10 položek celkem
Směs na přípravu pudinku. Bez lepku, bez umělých barviv a bez přidaného cukru.
Bezlepkový pudinkt v BIO kvalitě s kakaem (minimálně 20 % obsahu).
Netradiční dezert v BIO kvalitě s příchutí ananasu. Příprava: Z odměřeného 1/2 l mléka odlijeme si 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru a zahříváme k varu.
Tradiční dezert v BIO kvalitě s kousky meruňek (minimálně 11 % obsahu).
Bio panna cotta se používá na přípravu mléčných dezertů. Návod k přípravě: 1.Sypkou směs (40 g) nasypeme do 200 – 250ml smetany ke šlehání, přidáme 0,5 -1 lžíci cukru (cca 20g) a důkladně promícháme cukrářskou metličkou.
Rýžový puding se sušenými jablky a skořicí.
Bezlepkový puding s chia semínky a arónií.
Bezlepkový pudink v BIO kvalitě s pravou vanilkou. Příprava: Z odměřeného 1/2 l mléka odlijeme si 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru a zahříváme k varu.
Bezlepkový pudink v BIO kvalitě s kousky sušených jahod. Příprava: Z odměřeného 1/2 l mléka odlijeme si 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru a zahříváme k varu.