Netradiční dezert v BIO kvalitě s příchutí ananasu. Příprava: Z odměřeného 1/2 l mléka odlijeme si 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru a zahříváme k varu.
Bio panna cotta se používá na přípravu mléčných dezertů. Návod k přípravě: 1.Sypkou směs (40 g) nasypeme do 200 – 250ml smetany ke šlehání, přidáme 0,5 -1 lžíci cukru (cca 20g) a důkladně promícháme cukrářskou metličkou.
Bezlepkový pudink v BIO kvalitě s pravou vanilkou. Příprava: Z odměřeného 1/2 l mléka odlijeme si 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru a zahříváme k varu.
Bezlepkový pudink v BIO kvalitě s kousky sušených jahod. Příprava: Z odměřeného 1/2 l mléka odlijeme si 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru a zahříváme k varu.