Beefeater Zesty Lemon Gin se inspiroval zakladatelem Jamesem Burroughem, který vybral pouze ty nejčerstvější citrony z londýnského trhu Covent Garden a vytvořil nový, citrusový twist na klasickém Beefeater London Dry Gin.
Mintis Ribesa přináší vůni černorybízového sorbetu s mátou a jalovcem spolu s kořenitou a plnou chutí s dlouhým ovocným koncem. Nejlépe si ho vychutnáte s kvalitním tonikem nebo v koktejlu Bramble.
Jinzu je gin vyráběný ve Skotsku. Voní po borovici a jalovci. Projevuje se vůně květin a limetkové kůry. Není výrazně sladký a navozuje smetanový pocit v puse.
Malfy Gin se destiluje v Moncalieri v Itálii tradičním způsobem. Klíčovou surovinou, která dává ginu typickou chuť jsou citronové slupky, spolu s jalovcem a bylinkami.
Gin Beefeater Blood Orange přichází jako novinka na český trh. Po vydestilování se do ginu Beefeater Dry přidávají přírodní esence červených pomerančů, čímž vzniká delikátní a osvěžujíci gin.
Gin Beefeater Blood Orange přichází jako novinka na český trh. Po vydestilování se do ginu Beefeater Dry přidávají přírodní esence červených pomerančů, čímž vzniká delikátní a osvěžujíci gin.
Beefeater Zesty Lemon Gin se inspiroval zakladatelem Jamesem Burroughem, který vybral pouze ty nejčerstvější citrony z londýnského trhu Covent Garden a vytvořil nový, citrusový twist na klasickém Beefeater London Dry Gin.
Roku – v Japonštině číslo 6 – označuje šestici surovin, které v ginu zanechaly pestrou a zároveň jemnou chuť. Jarem provází květy sakury, létem čajové lístky Sencha a Gyokuro, podzim okoření pepř Sansho a zimnímu období dodá šťávu Yuzu.
Gin Bombay Sapphire patří do kategorie London Dry ginů. Vyrábí se již od roku 1761 a je zdaleka nejrozšířenějším a nejpopulárnějším ginem na celém světě.
Jedinečný gin vyrobený z bílého mauricijského destilátu z cukrové třtiny. Představuje lahodné tóny exotických citrusových plodů z rajského ostrova Mauritius.