Po 10 letech zrání v siamském klimatu tento již výjimečný rum zraje ještě 1 rok v sudu po sherry. Vůně kokosu, vanilky a koření se tak snoubí s tóny fíků a rozinek.
Whisky Ballantine’s 17YO se vyznačuje barvou zlatého jantaru. V její vůni se prosazuje dubové dřevo a příjemná sladkost. Má vyzrálou, komplexní chuť s medovými tóny a dýmovým závojem.
Mountgay XO je opulentní blend nejkvalitnějších destilátů stařených 8–15 let, smíchaný z rumů vyrobených převážně metodou pot still, což mu dodává větší jemnost a harmonickou chuť.
Rum Brugal Leyenda zraje celých 10 let a během této doby rozvine celý svůj chuťový profil. Proces zrání probíhá ve dvou typech sudů: zpočátku rum odpočívá v sudech z amerického bílého dubu, ve kterých byl dříve skladován bourbon. Proces zrání pak probíhá v evropských sudech z červeného dubu, které vstřebaly chuť sherry. Tento sofistikovaný systém dodává rumu Brugal Leyenda jeho komplexní a harmonickou chuť.
Rum pochází z ostrova Mauritius z dílny známého master Blender Frederica Bestela. Je jedinečný svou jemnou nasládlou chutí s buketem oříšků v kombinaci se sušeným ovocem. Rum byl vytvořen zráním v sudech z Jižní Afriky, které mu dodávají aroma amerického dubu a sladký závěr portského.
Rum Auténtico Nativo pochází z Panamy, zraje 15 let ve vypálených sudech, rum má intenzivní tmavě jantarovou barvu. Komplexní aroma spojuje jemnost ořechů se sílou dubu.
Jedná se o velmi limitovanou edici Tullamore Dew. Tento třikrát destilovaný single malt, lahvován ve věku 18 let, zrál v komplexní směsi sudů po bourbonu, sherry, madeiře a portském sudu. Bylo vyrobeno méně než 2500 lahví a jistě se rychle vyprodají.
Až 25leté rumy, které zrály v sudech po bourbonu a poté v sudech po portském víně značky Graham‘s. Jedná se o moderní, velmi aromatický rum středního těla s tóny vanilky, tmavého karamelu a pražených ořechů.
Jedinečný gin vyrobený z bílého mauricijského destilátu z cukrové třtiny. Představuje lahodné tóny exotických citrusových plodů z rajského ostrova Mauritius.