Rum Tanduay z Filipín je jednou z nejoblíbenějších asijských variant rumu. Tanduay Gold Rum je skladován v bývalých sudech po bourbonu z USA po celých 7 let.
Legendární kmínka má své příznivce již po staletí. Sudlička kmínka je vyráběna za studena, macerací kvalitního českého kmínu, a tím má plnou chuť a vůni po kmínu.
Výběrová pocta odkazu Andrese Brugala, zakladatele, který byl oceněn pro svou velkou odvahu a vyznamenán španělským králem Alfonsem XII. Díky své vášni v umění výroby rumu dosáhl největších vyznamenání své doby. Tak se zrodila jeho legenda.
Espero Dos Continentes je produktem trojitého procesu stárnutí. Nejprve rum leží 6 let v místě svého původu v sudu po bourbonu, poté se přemístí do sudu po sherry a sudu po banyuls na další 4 roky zrání metodou solera.
Lehká edice vynikající afro-karibské rumové směsi Equiano, která kombinuje stařené melasové rumy z Foursquare na Barbadosu a čerstvý rum ze šťávy z cukrové třtiny od Gray's na Mauriciu.
Rum Malteco 11y se vyrábí v Panamě, kde mistři cantineros předávají guatemalské receptury po generace. Vyrábí se z panenské melasy lisováním cukrové třtiny a vysoce kvalitních kvasinek, které jsou následně destilovány ve sloupci a zrající na panamských kopcích v nejlepších amerických sudech po bourbonu.
Ron Barceló Imperial v dárkovém balení. Ron Barceló Imperial je specialita, která vzniká výběrem nejlepší karibské cukrové třtiny, za přísného dodržování tradiční staré rodinné výroby. Pro Ron Barceló Imperial jsou používány velmi staré rumy, které zrají po dobu nejméně deseti let v dubových sudech.
Caffe Borghetti se stále vaří podle receptury, kterou před více než 150 lety navrhl majitel baru Ugo Borghetti v roce 1860 a vyznačuje se specifickou kombinací nejlepších kávových zrn Arabica a Robusta z různých zemí celého světa.
Pomerančový likér, zděděný po tradici od Martiníků, je jedním z nejlepších skrytých pokladů v Karibiku. Tento likér spojuje síla rumu, sladkost třtinového cukru, teplost koření a hořkého pomeranče.