Rum blendovaný z toho nejlepšího, co Ron Espero může nabídnout. Podobně jako Espero XO blendujeme 15 různých solera a ročníkových rumů z Dominikánské republiky, Jamajky, Barbadosu, Guyany a Trinidadu. Tento jedinečný blend následně dozrává po dobu 8 měsíců v sudech po Cognacu.
Flor de Cana 15y je melasový rum vyráběný nikaragujským lihovarem se sídlem v Chichigalpě. Už 5 generací ho provozuje jedna rodina. Výroba tohoto 15letého rumu je certifikována jako uhlíkově neutrální a fair-trade.
Charmain´s Reserve Spiced rum je směs jemných, dlouho zrajících rumů vyznačujících se zajímavou kombinací aromat svěžího tropického ovoce s jemně sladkým až medovým nádechem v dárkovém setu.
Ron Ingenio Manacas Extra Anejo je vyroben z těch nejlepších rumů z celého Karibiku a dozrává ve španělském Jerezu v použitých sudech po sherry Amontillado a Oloroso.
Isautier Arrange Guava Rooibos vás na první pohled dostane svou krásně červenou barvou s měděnými odlesky. V silně aromatické chuti lze rozpoznávat stopy rooibosu a exotické guavy.
Isautier vánoční edice, která se skládá z 10% pomerančové šťávy, 8% medu, koření a výrazné stopy skořice.
Vychutnejte si ananasový rum Isautier pocházející z rodinného lihovaru, který nabízí charismatické a oblíbené ochucené rumy typu agricole (tedy vyráběné z čisté panenské třtinové šťávy namísto melasy).
Ochucený rum Isautier Arrangé Liči a Maracuja pochází z ostrova Réunion a vyniká intenzivní tropickou chutí liči a maracuji. Tento sladký tropický rum si nejlépe vychutnáte vychlazený nebo namražený.
Vychutnejte si Isautier divoká mandarinka, který nabízí rodinná firma jako charismatické a oblíbené ochucené rumy typu agricole (tedy vyráběné z čisté panenské třtinové šťávy namísto melasy).
Aroma je velmi svěží, ovocné a intenzivní. Na patře je dokonalá rovnováha sladkých a lehce kyselých chutí.
Podávejte chlazené jako aperitiv, koktejl nebo digestiv.
Karibský rum z melasy, do kterého se přidává tajná směs koření. V jeho chuti se projevují tóny vanilky, skořice, citrusů, nového koření, hřebíčku, muškátového oříšku a pepře.
Karibský rum z melasy, do kterého se přidává tajná směs koření. V jeho chuti se projevují tóny vanilky, skořice, citrusů, nového koření, hřebíčku, muškátového oříšku a pepře.
Tady je okouzlující kousek sklářského řemesla – Mauricius Dodo naplnil svůj zlatý rum do této ohromující láhve ve tvaru Dodo! Dodo byl známý tím, že měl modrošedé peří, ale myslíme si, že díky zlatému rumovému odstínu tento malý chlapík vypadá velmi přitažlivě.