A. H. Riise Black Barrel je rum, který zraje v opálených dubových sudech, proto má v názvu slovo „black“. Black Barrel rum je doplněný o extrakt z koření, jejichž výběr je založený na receptu dánského lékárníka Riiseho.
Rum Old Monk je indický rum a považuje se za jeden z nejkvalitnějších rumů této slunečné země. Typická je jeho čokoládová barva s lehce pomerančovým nádechem na okrajích. V chuti ucítíte lehkou prašnost , karamel, vanilku, mléko a jogurt.
Jde o rum z melasy, který vzniká v Panamě. Destilace probíhá v destilační koloně, poté tento rum zraje procesem pomalého zrání po dobu 6 let ve znovu vypálených sudech z amerického dubu.
Plantation O.F.T.D. rum je jasný pohled na klasický styl overproof rumů. Alexandre Gabriel se k němu připojil při hledání správné směsi. Prohledal rumové obchody po celém světě, aby našel dalších šest starších rum mastrů, kteří společne našli ten správny blend.
Jediný luxusní rum z Asie, Phraya Deep Matured Gold Rum. Patří mezi nejlepší rumy na světě, protože používá pouze pečlivě vybrané rumy nejvyšší kvality.
Malecon Selección Esplendida 1982 je opravdová vzácnost. Zrál po velice dlouhou dobu , Všechny jeho složky zrály minimálně 25 let v sudech z amerického dubu, některé i mnohem déle.
Ron Zaya Gran Reserva je blendem dvanácti rumů 6 až 16 let starých. Pro výrobu trinidadského rumu Zaya se vybírá ta nejkvalitnější melasa z cukrové třtiny.
Doorly‘s White je rum zrající 3 roky v malých dubových sudech, než projde procesem filtrace přes živočišné uhlí. Tím získá svou pozoruhodně vysokou čirost, charakter a chuť.
Ron de Jeremy Spiced je vytvořen z nejkvalitnějších rumů ostrova Trinidad a směsi exotického koření. Jeremy spiced se vyznačuje výrazně tmavou barvou, na rozdíl od jiných spiced rumů, a taktéž výraznou chutí.
Dvanáctiletý venezuelský rum Diplomático Reserva Exclusiva v dárkovém balení. Tento exkluzivní dárkový set obsahuje láhev Diplomático Reserva Exlusiva a dvě originální skleničky.
Arcane Extraroma je unikátní agricole rum z ostrova Mauricius, který zraje systémem solera. Tři až šest měsíců před lahvováním se do něj přidává sirup z tmavého třtinového cukru smíchaného s 35% rumem.