Jesenický calvados má typickou tmavě zlatou barvu, bohaté jablečné aroma s dochutí jader a vanilky. Na rozdíl od francouzských výrobků má jesenický calvados lihovitost 45 %.
Jeřabinka se vyznačuje výraznou jemností, jeřabinovou vůní a typickou tříslovou chutí.
Hruškovice z odrůdy Williamsova máslovka je díky nezaměnitelnému aromatu a výrazné hruškové chuti jednou z nejvyhledávanějších ovocných pálenek.
Jeden z nejjemnějších ovocných destilátů je vyráběn kvašením a citlivou destilací přezrálých višní z jihovýchodních svahů Nízkého Jeseníku.
Tradiční jednodruhový švestkový destilát z odrůdy Čačanská rodná, které se sklízejí v podhůří jesenických hor.
Karfíkova malinovice - malinová pálenka je aromatický ovocný destilát, který se vyrábí destilací malinového macerátu.
Karfíkova jahodovice - jahodová pálenka je průtahový destilát vyrobený macerací a následnou destilací čerstvých jahod.
Karfíkova broskvovice - broskvový destilát vyrobený destilací kvasu vyrobeného z odpeckovaných broskví.
Karfíková vínovice je vinný destilát vyrobený destilací kvalitního vína.
Grešík Děčínská Jablkovice 46% 0,5l - čistý ovocný destilát.
Grešík Děčínská Hruškovice 46% 0,5l - ze sadů českého středohoří.
Děčínská jeřabinka 46% 0,5l - lihovina získaná macerací a destilací jeřabinek.
Nastavení