HRUŠKOVICE je vyrobena z odrůd hrušek Boscova lahvice, Konference a Williamsova. Zdrojem plodů pro tento destilát byla Polabská nížina na Litoměřicku a okolí Děčína.
Sladce navinulá a aromatická chuť višní maďarské odrůdy Újfehértoi Fürtös, pro většinu z nás těžko vyslovitelná, propůjčuje višňovici plnou ovocnou chuť.
Limitovaná edice Hruškovice Žufánek, která vyzrávala v dubovém sudu. Oproti čiré variantě se stáčí ta dubová jako 40%. Je jemnější a lépe vyniknou chutě získané zráním v sudech.
Golden je vyráběn dle tradiční slovenské receptury spojující sílu a jemnost. Kombinací pravého ovocného destilátu s vysoce kvalitním lihem vzniká příjemná vůně a zlatavá barva.
Stařená slivovice je zlatým hřebem z ovocné produkce Lihovaru Žufánek. Díky zrání v dubovém sudu získá slivovice zlatou barvu, vanilkové a dřevité tóny.