Rum má lehce nasládlou a výraznou chuť s nádechem vanilky, karamelu a doznívajícími dřevitými tóny. Ty jsou dány právě dlouhým zráním v dubových sudech. Má velmi vytříbené aroma, které mimo jiné ovlivňuje tropické podnebí Panamy.
Whisky Trebitsch Nicaragua Rum má dlouhé jemné tělo s výrazným rumovým aroma s tóny tropického ovoce a karamelu. Whisky je celkově zakončená vanilkovo-skořicovou hlavou doznívajicí v intenzívní vůni nové kůže.
Jedinečný silný slad, který kombinuje vanilku s americkými dubovými tóny a uvolňuje fantastickou paletu sladových chutí. Zraje po dobu 5 let v sudech po sherry. Dokonalá whisky na uvolnění pro ty, kteří se chtějí ponořit do něčeho nového.
Originální mix francouzských a polských meruňek destilovaný mistrem destilatérem má intenzivní a nasládlou vůni po meruňkách s velmi lehkým podtónem pecek.
Odrůdový destilát z pečlivě vybraných a tříděných hrušek křížence Xenia vykvašený s pomocí ušlechtilých kvasinek vyniká typicky jemnou a lehce kořeněnou hruškovou chutí.
Tuto prvotřídní slivovici vyrábí Anton Kaapl několikanásobnou destilací z vyzrálého kvasu připraveného z kvalitních, sladkých a zralých švestek od ovocnáře z oblasti polského Lublinu.
Bielle Shrubb Rhum Liqueur je likér na bázi rumu, který se vyrábí spojením bílého agricole rumu, sirupu z třtinového cukru a exotického koření, jako je ženšen a zázvor.
Bielle Bois Bandé vzniká spojením bílého agricole rumu, sirupu z třtinového cukru a přírodních výtažků, včetně kůry stromu lidově přezdívaného Bois Bandé, který má údajně afrodiziakální účinky. Je ideální jako digestiv.
Becherovka je oblíbený aperitiv i účinný digestiv. Nejlépe chutná ledově vychlazená, ideálně na -2 až -6°C. V balení najdete celkem 2 kalíšky, jeden modrý a jeden červený.
Bezinková pálenka (Bezinovice) , je průtahový destilát vyrobený macerací a následnou destilací čerstvého plodu bezu, který musí být odstopkovaný. Má velice intenzivní a dlouhotrvající harmonickou vůni.
Rum má lehce nasládlou a výraznou chuť s nádechem vanilky, karamelu a doznívajícími dřevitými tóny. Ty jsou dány právě dlouhým zráním v dubových sudech. Má velmi vytříbené aroma, které mimo jiné ovlivňuje tropické podnebí Panamy.