Stařená slivovice je zlatým hřebem z ovocné produkce Lihovaru Žufánek. Díky zrání v dubovém sudu získá slivovice zlatou barvu, vanilkové a dřevité tóny.
Ron Zacapa Centenario 23 guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který je destilován v destilační koloně a zraje systémem Solera v nadmořské výšce 2300 metrů.
Tento rum je dochucený tradičním kořením latinské Ameriky, vanilkou a skořicí. Pro dosažení lahodné chuti v rumu se maceruje po dobu 72 hodin čerstvě upražená káva.
Osvědčený žaludeční likér s obsahem alkoholu 35%, jehož účinnost v souvislosti s dobrým trávením již ověřil čas. Nápoj se získává vyluhováním nezralých plodů ořešáku vlašského s přísadou devíti koření a bylin ve velejemném lihu.
Blend až 8 letých rumů z Nikaraguy, Dominikánské republiky, Barbadosu a Jamajky jemně doladěný třtinovým cukrem má jemnou nasládlou chuť s tóny vanilky, sušeného ovoce a oříšků.
A. H. Riise Royal Navy rum je kombinací několika různých druhů rumů, které zrají až 20 let. Úžasný rum extrémně tmavé až téměř černé barvy s tóny kávy, anýzu, lékořice, spáleného karamelu, melasy, koření a cedru.
Malteco 15Y je rum z Guatemaly , vyráběný přímo ze šťávy z cukrové třtiny. V chuti dominuje koření s tóny tabáku, vanilky, skořice, čokolády a karamelu.
Ardmore Legacy je v chuti lehká, plná whisky navazující na aroma, s jemnými tóny rašeliny. Příjemný, středně dlouhý závěr. Ideální vstupní brána pro ty, kteří chtějí poznat svět „peated single malts“.
Likér a zároveň autentický Triple-Sec Cointreau je symbolem elegance. „Pařížský likér“ nabízející rafinovanou vyváženost sladké a hořké chuti pomerančů z Haiti, Španělska a Brazílie.
Metaxa 12* je dokonalým produktem z řady Metaxa Stars. Obsahuje vzácné vinné destiláty, pomalu zrající v sudech z francouzského limousinského dubu, a vynikající muškátová vína výhradně z egejského ostrova Samos.
Gin je vyráběn starodávnou metodou máčení. Macerace bylin a koření v destilátu (v tomto případě destilátu z jalovce), který se po přesně daném čase znovu destiluje.