BARTIDA ORIGINAL Vaječňák vyniká především svou bohatou chutí a hustou konzistencí, kterou mají na svědomí vaječné žloutky ve spojení s kvalitním třtinovým destilátem (93 %) a malt whisky (7 %). Vychutnejte si vaječný likér samostatně nebo si ho přimíchejte třeba do kávy.
Tenjaku zaujme svojí krásnou jantarovou barvou se zlatavými odlesky. Základem whisky jsou pečlivě vybrané „nezpracované“ whisky a čistá přírodní pramenitá voda.
Brugal 1888 je skutečně výjimečný rum z Dominikánské republiky. Kombinuje plnou bohatou chuť po sudech od bourbonu, a naopak sladší tečku po sudech od sherry, to vše díky dvojitému staření systémem solera a to po dobu až 14 let.
Hispánico je naprosto unikátní směs vyzrálých rumů pocházející výhradně z hispánských ( tedy kromě jiného španělsky mluvících zemí, jinak historicky provázaných právě se Španělskem , kontinentálních zemí Jižní a Střední Ameriky a Karibských ostrovů, s dominantním zastoupením Venezuely a Dominikánské repuliky.
Jednosladová skotská whisky Talisker, vyráběná v nejstarší palírně na ostrově Skye, se vyrábí u moře od roku 1830 a její vůně a chuť vás okamžitě spojí s jejím drsným námořním domovem.
Dvanáctiletá skotská whisky Caol Ila (kulajla).V chuti se spojuje směs šťavnatého bohatého ovoce, rybího tuku, oliv a pepře. Závěr kontrastuje s výraznou chutí sladkého začátku, lehkou kouřovostí uprostřed a hřejivým, pepřově rašelinným koncem.
Ořechovka má příjemně nahořklou chuť. Je vyrobena ze směsi kvalitních vlašských ořechů, koření a destilátu. Má tmavou barvu. Používá se jako lék na trávení, zažene nevolnosti. Vlašské ořechy, koření a kvalitní destilát jsou základem dobré ořechovky.
A. H. Riise Black Barrel je rum, který zraje v opálených dubových sudech, proto má v názvu slovo „black“. Black Barrel rum je doplněný o extrakt z koření, jejichž výběr je založený na receptu dánského lékárníka Riiseho.