Francouzský koňak Favraud VSOP zraje nejméně 7 let v dubovém sudu. Má zlatou barvu, příjemné aroma hroznů, vanilky, vlašského ořechu a čokolády. Má také měkkou ovocnou chuť s lehkou ořechovou dochutí.
Odrůdový destilát z pečlivě vybraných a tříděných hrušek křížence Xenia vykvašený s pomocí ušlechtilých kvasinek vyniká typicky jemnou a lehce kořeněnou hruškovou chutí.
Tento kořeněný rum je vyráběn podle starého tajného receptu Sealeovy rodiny, předávaného z generace na generaci a destilovaného v historické destilerii Foursquare na Barbadosu.
Tento rum má čokoládovou vůni, pikantnost ovoce a zejména sladkost karamelu. Chuť je velmi sladká a teplá s nádechem hřebíčku, skořice a kardamonu ,která se uzavírá intenzivní vůní vanilky.
Black Barrel od Master blendera Allena Smithe je malosériově a ručně vyráběný. Vzniká smícháním stařeného destilátu z dvojnásobné „pot still" (kotlíkové) destilace a stařeného destilátu vyrobeného kontinuálně.
Původní polský recept z roku 1901 složený z anýzu, fenyklu, koriandru a kmínu doplněn o dalších pět bylin, které ve výsledku stojí za naprosto unikátní chutí a vůní, kterou nenajdete u žádného dalšího bylinného likéru.
Cinzano 1757 si vychutnáte pro jeho plnou chuť a jemně doznívající hořkost. Jeho potenciál se naplno rozvine při přípravě koktejlů. Intenzivní jasná barva rozzáří nejznámější koktejly a přirozeně obohatí jejich aroma.