Rémy Martin XO představuje směs více jak 400 eaux-de-vie, která zrají 8 - 40let. Výsledná směs má ohnivě mahagovou barvu. V chuti a vůni můžete cítit vyzrálé ovoce jako švestky, fíky nebo kandovanou pomerančovou kůru.
Metaxa Private Reserve vznikne za rok pouze v jediné várce. V okamžiku svého zrodu tato várka pojme ingredience, které jsou na absolutním vrcholu kvality.
Tullamore D.E.W. 12 let je pečlivě vybranou směsí třikrát destilovaných irských whiskey, zrajících minimálně 12 let v sudech po bourbonu a Oloroso sherry.
Torres 5 YO brandy zraje tradičním solera systémem. Má barvu topasu s nazelenalými a starozlatými odlesky, vyzrálá vůně, intenzivní a koncentrovaná chuť s tóny teplého koření.
Dos Maderas 5+3 je 100% karibský třtinový rum, který nejprve zraje 5 let v karibské oblasti poté 3 roky v sudech, ve kterých původně zrálo sherry „Dos Cortados“.
Botanic Ultra Premium Gin je čtyřikrát destilovaný gin, do kterého se přidá směs rostlin původem ze Španělska – jedná se o jalovec a velmi vzácnou „budhovu ruku“, ale také mandarinky, tymián, koriandr, citrony, skořici, mátu, heřmánek, anýz, sladké pomeranče, mandle nebo mango.
Třikrát destilovaný gin, při jehož výrobě se kromě jalovce a výběru z bylin používají i exotické citrusové plody, které ginu Botanic Premium dodávají jeho nezaměnitelný charakter.
Bowmore 12 YO je komplexní a perfektně vyvážená whisky s mnoha světovými oceněními. Ve vůni jsou jemné tóny citrónové kůry a medu v příjemné rovnováze s charakteristickou bowmorskou kouřovostí.
Skotská jednosladová whisky Bowmore 15 YO, aroma je prostoupeno hořkou čokoládou, sušeným ovocem a typickou kouřovostí. V chuti je cítit cedrové dřevo a karamel. Závěr je robustní s tóny višní.
Quarter Cask je označení pro sud, který má oproti standardním sudům čtvrtinovou velikost. V chuti najdeme hlubokou, komplexní a kouřovou, přesto překvapivě jemnou sladkost. Závěr této whisky je skutečně dlouhý, s tóny kouře a koření.
Laphroaig Triple Wood zraje postupně ve třech rozdílných typech sudů. Na začátku chuti překvapí silná exploze rašeliny, kterou vzápětí zjemňuje chuť vanilky a ovoce. Závěr je výrazně dlouhý, s dozvuky vyvážených tónů karamele a sladkého sherry.