Lehká edice vynikající afro-karibské rumové směsi Equiano, která kombinuje stařené melasové rumy z Foursquare na Barbadosu a čerstvý rum ze šťávy z cukrové třtiny od Gray's na Mauriciu.
Rum Malteco 11y se vyrábí v Panamě, kde mistři cantineros předávají guatemalské receptury po generace. Vyrábí se z panenské melasy lisováním cukrové třtiny a vysoce kvalitních kvasinek, které jsou následně destilovány ve sloupci a zrající na panamských kopcích v nejlepších amerických sudech po bourbonu.
Caffe Borghetti se stále vaří podle receptury, kterou před více než 150 lety navrhl majitel baru Ugo Borghetti v roce 1860 a vyznačuje se specifickou kombinací nejlepších kávových zrn Arabica a Robusta z různých zemí celého světa.
Pomerančový likér, zděděný po tradici od Martiníků, je jedním z nejlepších skrytých pokladů v Karibiku. Tento likér spojuje síla rumu, sladkost třtinového cukru, teplost koření a hořkého pomeranče.