Gold of Mauritius Emerald Edition je prémiový rum pocházející z malebného ostrova Mauritius. Tento vynikající destilát je výsledkem pečlivé směsi několika pětiletých rumů, které zrály v dubových sudech.
Jde o rum z melasy, který vzniká v Panamě. Destilace probíhá v destilační koloně, poté tento rum zraje procesem pomalého zrání po dobu 6 let ve znovu vypálených sudech z amerického dubu.
Pro výrobu tohoto rumu je použita směs sedmiletých až dvanáctiletých rumů, které zrají v sudech z amerického bílého dubu. Macerované rozinky a bylinky dodávají charakteristickou barvu a chuť.
Osvědčený žaludeční likér s obsahem alkoholu 35%, jehož účinnost v souvislosti s dobrým trávením již ověřil čas. Nápoj se získává vyluhováním nezralých plodů ořešáku vlašského s přísadou devíti koření a bylin ve velejemném lihu.
Třikrát destilovaný gin, při jehož výrobě se kromě jalovce a výběru z bylin používají i exotické citrusové plody, které ginu Botanic Premium dodávají jeho nezaměnitelný charakter.
Výjimečný solera rum zrající 25 let, vyroben rodinnou společností s kubánskými kořeny se sídlem v Dominikánské republice. Ochutnejte tento špičkový rum určený opravdovým znalcům.
Port Charlotte je whisky s výrazným rašelinovým nádechem (40 ppm) a bohatým hlubokým charakterem. Je vyrobena ze 100% skotského ječmene, pomalu destilovaná, a po celou dobu zrající na březích jezera Lochindaal.
Mountgay XO je opulentní blend nejkvalitnějších destilátů stařených 8–15 let, smíchaný z rumů vyrobených převážně metodou pot still, což mu dodává větší jemnost a harmonickou chuť.
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.
Appleton 12 Y.O. Rare Casks je směsí rumů, z nichž nejmladší zrál 12 let. Má komplexní aroma a robustní chuť s tóny dřeva, ovoce, kakaa, pomerančové kůry a mandlí.
Naga Malacca, která je výsledkem dlouhé macerace Arrack Batavia s přírodními výtažky z kůry kumquatu, jambu (java jablka), citronové trávy a koriandru.
Táto elegantní kompozice obsahuje směs extra starých rumů zrající v sudech z amerického dubu po bourbonu a poté dokončena v mayské ceibě (druh stromu).
Master Destiller Lesley Gracie inspirována toulkami divokou přírodou přivedla na svět gin s výraznými tropickými tóny charakteristické pro prostředí džungle.
Na začátku výroby je stejná směs 56 pečlivě vybraných bylin z celého světa. Tady ale podobnost s klasikou od Jägermeisteru končí. Základem je totiž zcela nový jemný destilát z pšenice, který zraje 15 měsíců v dubových sudech.