Rum má lehce nasládlou a výraznou chuť s nádechem vanilky, karamelu a doznívajícími dřevitými tóny. Ty jsou dány právě dlouhým zráním v dubových sudech. Má velmi vytříbené aroma, které mimo jiné ovlivňuje tropické podnebí Panamy.
Ron Barceló Imperial je specialita, která vzniká výběrem nejlepší karibské cukrové třtiny, za přísného dodržování tradiční staré rodinné výroby. Pro Ron Barceló Imperial jsou používány velmi staré rumy, které zrají po dobu nejméně deseti let v dubových sudech.
Barceló Imperial Onyx je směs rumů, zrající 10 let v sudech po bourbonu, filtrované onyxovými kameny, které dodávají Barceló Imperial Onyx mystiku, která charakterizuje tento rum nebývalé intenzity.
Blend až 8 letých rumů z Nikaraguy, Dominikánské republiky, Barbadosu a Jamajky jemně doladěný třtinovým cukrem má jemnou nasládlou chuť s tóny vanilky, sušeného ovoce a oříšků.
Takamaka Dark Spiced je vlajkovou lodí seychelské rodiny rumů. Tento tmavý rum s příjemnou příchutí vanilky a karamelu si natolik podmanil obyvatele Seychel, že se stal nejoblíbenějším alkoholickým nápojem na celých ostrovech.
Ron de Azur je prémiový panamský rum, který zraje 6 let v dubových sudech. Tento proces zrání mu propůjčuje nádhernou jantarovou barvu a komplexní chuťový profil
Ron Ingenio Manacas Extra Anejo je vyroben z těch nejlepších rumů z celého Karibiku a dozrává ve španělském Jerezu v použitých sudech po sherry Amontillado a Oloroso.
Ron Barceló Imperial v dárkovém balení. Ron Barceló Imperial je specialita, která vzniká výběrem nejlepší karibské cukrové třtiny, za přísného dodržování tradiční staré rodinné výroby. Pro Ron Barceló Imperial jsou používány velmi staré rumy, které zrají po dobu nejméně deseti let v dubových sudech.
Ron de Jeremy Spiced je vytvořen z nejkvalitnějších rumů ostrova Trinidad a směsi exotického koření. Jeremy spiced se vyznačuje výrazně tmavou barvou, na rozdíl od jiných spiced rumů, a taktéž výraznou chutí.