Ron Barceló Imperial je specialita, která vzniká výběrem nejlepší karibské cukrové třtiny, za přísného dodržování tradiční staré rodinné výroby. Pro Ron Barceló Imperial jsou používány velmi staré rumy, které zrají po dobu nejméně deseti let v dubových sudech.
Blend až 8 letých rumů z Nikaraguy, Dominikánské republiky, Barbadosu a Jamajky jemně doladěný třtinovým cukrem má jemnou nasládlou chuť s tóny vanilky, sušeného ovoce a oříšků.
Golden je vyráběn dle tradiční slovenské receptury spojující sílu a jemnost. Kombinací pravého ovocného destilátu s vysoce kvalitním lihem vzniká příjemná vůně a zlatavá barva.
Becherovka je oblíbený aperitiv i účinný digestiv. Nejlépe chutná ledově vychlazená, ideálně na -2 až -6°C. V balení najdete celkem 2 kalíšky, jeden modrý a jeden červený.
Nádherný dominikánský rum od Opthimus! Tento rum zrál systémem solera a poté zpracován až do konečné fáze v sudech od portského, což mu dodává báječně ovocný, vínový charakter.
Key Rum Panama připravený z kvalitního panamského třtinového destilátu zrajícího 3 roky v sudech z amerického bílého dubu v balení se dvěma skleničkami.
Barceló Imperial Onyx je směs rumů, zrající 10 let v sudech po bourbonu, filtrované onyxovými kameny, které dodávají Barceló Imperial Onyx mystiku, která charakterizuje tento rum nebývalé intenzity.
Hell Or High Water Spiced je vytvořen z nejkvalitnějších rumů ostrova Trinidad a směsi exotického koření. Jeremy spiced se vyznačuje výrazně tmavou barvou, na rozdíl od jiných spiced rumů, a taktéž výraznou chutí.
Rum Brugal Leyenda zraje celých 10 let a během této doby rozvine celý svůj chuťový profil. Proces zrání probíhá ve dvou typech sudů: zpočátku rum odpočívá v sudech z amerického bílého dubu, ve kterých byl dříve skladován bourbon. Proces zrání pak probíhá v evropských sudech z červeného dubu, které vstřebaly chuť sherry. Tento sofistikovaný systém dodává rumu Brugal Leyenda jeho komplexní a harmonickou chuť.