Ron Barceló Imperial v dárkovém balení. Ron Barceló Imperial je specialita, která vzniká výběrem nejlepší karibské cukrové třtiny, za přísného dodržování tradiční staré rodinné výroby. Pro Ron Barceló Imperial jsou používány velmi staré rumy, které zrají po dobu nejméně deseti let v dubových sudech.
Ron Barceló Imperial je specialita, která vzniká výběrem nejlepší karibské cukrové třtiny, za přísného dodržování tradiční staré rodinné výroby. Pro Ron Barceló Imperial jsou používány velmi staré rumy, které zrají po dobu nejméně deseti let v dubových sudech.
Golden je vyráběn dle tradiční slovenské receptury spojující sílu a jemnost. Kombinací pravého ovocného destilátu s vysoce kvalitním lihem vzniká příjemná vůně a zlatavá barva.
Professore Caribbean Rum je jedinečný rum a je potěšením pro každého, kdo nosí tento drink v srdci. Nový vyladěný blend vybraných rumů původem z Karibiku.
Rum Brugal Leyenda zraje celých 10 let a během této doby rozvine celý svůj chuťový profil. Proces zrání probíhá ve dvou typech sudů: zpočátku rum odpočívá v sudech z amerického bílého dubu, ve kterých byl dříve skladován bourbon. Proces zrání pak probíhá v evropských sudech z červeného dubu, které vstřebaly chuť sherry. Tento sofistikovaný systém dodává rumu Brugal Leyenda jeho komplexní a harmonickou chuť.
Key Rum Panama připravený z kvalitního panamského třtinového destilátu zrajícího 3 roky v sudech z amerického bílého dubu v balení se dvěma skleničkami.
Nádherný dominikánský rum od Opthimus! Tento rum zrál systémem solera a poté zpracován až do konečné fáze v sudech od portského, což mu dodává báječně ovocný, vínový charakter.
Pro výrobu tohoto rumu je použita směs sedmiletých až dvanáctiletých rumů, které zrají v sudech z amerického bílého dubu. Macerované rozinky a bylinky dodávají charakteristickou barvu a chuť.
Rum Contrabando se vyrábí z melasy, zraje po dobu 5 let. Má jemné karibské aroma plné tónů sladké vanilky, čerstvého kokosu a zralého tropického ovoce, v chuti doplněné o tóny dřeva.
Becherovka je oblíbený aperitiv i účinný digestiv. Nejlépe chutná ledově vychlazená, ideálně na -2 až -6°C. V balení najdete celkem 2 kalíšky, jeden modrý a jeden červený.
Na začátku výroby je stejná směs 56 pečlivě vybraných bylin z celého světa. Tady ale podobnost s klasikou od Jägermeisteru končí. Základem je totiž zcela nový jemný destilát z pšenice, který zraje 15 měsíců v dubových sudech.
Rum má lehce nasládlou a výraznou chuť s nádechem vanilky, karamelu a doznívajícími dřevitými tóny. Ty jsou dány právě dlouhým zráním v dubových sudech. Má velmi vytříbené aroma, které mimo jiné ovlivňuje tropické podnebí Panamy.
Výběrová pocta odkazu Andrese Brugala, zakladatele, který byl oceněn pro svou velkou odvahu a vyznamenán španělským králem Alfonsem XII. Díky své vášni v umění výroby rumu dosáhl největších vyznamenání své doby. Tak se zrodila jeho legenda.