La Maison du Rhum Salvador #3 2011 k nám přichází z malé středoamerické země hraničící s Pacifikem. Jedná se o melasový rum vyrobený složitým procesem míchání, který vyvinul Don Pancho Fernandez, slavný kubánský maestro ronero.
Ron Roble Extra Anejo je ušlechtilý melasový rum, jehož základ je destilován na kontinuálním zařízení na 5 speciálních kolonách. Poté je uložen na dobu 8 až 12 let do sudu z amerického dubu po bourbonu.
Velice jemný a netradičně dobře vybalancovaný blend Hell or High Water Reserve Rum. Najdeme v něm super prémiové rumy z Barbadosu, Trinidadu, Jamajky a Guyany stařeny 8 let v dubových sudech po americkém burbonu.
Kód: 734
Všechny tmavé rumy s 40% alkoholu a stáří 8 let.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies naleznete zde.