Professore Caribbean Rum je jedinečný rum a je potěšením pro každého, kdo nosí tento drink v srdci. Nový vyladěný blend vybraných rumů původem z Karibiku.
Pro výrobu tohoto rumu je použita směs sedmiletých až dvanáctiletých rumů, které zrají v sudech z amerického bílého dubu. Macerované rozinky a bylinky dodávají charakteristickou barvu a chuť.
Barceló Imperial Onyx je směs rumů, zrající 10 let v sudech po bourbonu, filtrované onyxovými kameny, které dodávají Barceló Imperial Onyx mystiku, která charakterizuje tento rum nebývalé intenzity.
Hell Or High Water Spiced je vytvořen z nejkvalitnějších rumů ostrova Trinidad a směsi exotického koření. Jeremy spiced se vyznačuje výrazně tmavou barvou, na rozdíl od jiných spiced rumů, a taktéž výraznou chutí.
Blend až 8 letých rumů z Nikaraguy, Dominikánské republiky, Barbadosu a Jamajky jemně doladěný třtinovým cukrem má jemnou nasládlou chuť s tóny vanilky, sušeného ovoce a oříšků.
Rum Contrabando se vyrábí z melasy, zraje po dobu 5 let. Má jemné karibské aroma plné tónů sladké vanilky, čerstvého kokosu a zralého tropického ovoce, v chuti doplněné o tóny dřeva.
Rum kubánského stylu světle třešňové barvy, který se vyznačuje plným tělem, jemností a charakteristiskou suchostí v závěru. Vše je skloubené v dokonalé harmonii.
Ron Barceló Imperial je specialita, která vzniká výběrem nejlepší karibské cukrové třtiny, za přísného dodržování tradiční staré rodinné výroby. Pro Ron Barceló Imperial jsou používány velmi staré rumy, které zrají po dobu nejméně deseti let v dubových sudech.
Rum Brugal Leyenda zraje celých 10 let a během této doby rozvine celý svůj chuťový profil. Proces zrání probíhá ve dvou typech sudů: zpočátku rum odpočívá v sudech z amerického bílého dubu, ve kterých byl dříve skladován bourbon. Proces zrání pak probíhá v evropských sudech z červeného dubu, které vstřebaly chuť sherry. Tento sofistikovaný systém dodává rumu Brugal Leyenda jeho komplexní a harmonickou chuť.
Výběrová pocta odkazu Andrese Brugala, zakladatele, který byl oceněn pro svou velkou odvahu a vyznamenán španělským králem Alfonsem XII. Díky své vášni v umění výroby rumu dosáhl největších vyznamenání své doby. Tak se zrodila jeho legenda.
Key Rum Panama připravený z kvalitního panamského třtinového destilátu zrajícího 3 roky v sudech z amerického bílého dubu v balení se dvěma skleničkami.
Rum má lehce nasládlou a výraznou chuť s nádechem vanilky, karamelu a doznívajícími dřevitými tóny. Ty jsou dány právě dlouhým zráním v dubových sudech. Má velmi vytříbené aroma, které mimo jiné ovlivňuje tropické podnebí Panamy.
Ron de Jeremy Spiced je vytvořen z nejkvalitnějších rumů ostrova Trinidad a směsi exotického koření. Jeremy spiced se vyznačuje výrazně tmavou barvou, na rozdíl od jiných spiced rumů, a taktéž výraznou chutí.
Ron Barceló Imperial v dárkovém balení. Ron Barceló Imperial je specialita, která vzniká výběrem nejlepší karibské cukrové třtiny, za přísného dodržování tradiční staré rodinné výroby. Pro Ron Barceló Imperial jsou používány velmi staré rumy, které zrají po dobu nejméně deseti let v dubových sudech.