Xaymaca evokuje jméno, které dali ostrovu jeho první obyvatelé, Arawakové. Tento nektar je návratem k počátkům jamajského rumu v celé jeho komplexnosti a intenzitě.
Panama je ideální pro výrobu rumu s vynikajícími podmínkami pro růst, destilaci a zrání cukrové třtiny. Tento rum je starý pět let a je stáčen do speciální láhve ve tvaru diamantu.
Táto elegantní kompozice obsahuje směs extra starých rumů zrající v sudech z amerického dubu po bourbonu a poté dokončena v mayské ceibě (druh stromu).
Představujeme Santos Dumont Heritage - v omezeném počtu 14 000 lahví, což znamená, že se kvalifikuje jako sběratelský kousek a bude jedním z nejlepších nápadů na dárky pro někoho, kdo miluje sladkou kvalitativní raritu.
Black Barrel od Master blendera Allena Smithe je malosériově a ručně vyráběný. Vzniká smícháním stařeného destilátu z dvojnásobné „pot still" (kotlíkové) destilace a stařeného destilátu vyrobeného kontinuálně.
Jediný luxusní rum z Asie, Phraya Deep Matured Gold Rum. Patří mezi nejlepší rumy na světě, protože používá pouze pečlivě vybrané rumy nejvyšší kvality.
Ron Centenario 12 Gran Legado je směs rumů zrající v sudech z amerického bílého dubu, vylepšen chuti mandlí, zralých banánů, pomerančové kůry a nugátu. Impozantní rum v chuti, esenci a kvalitě. Vynikají suché, ovocné, sladké a citrusové tóny.
Eclipse je ztělesněním Mount Gay stylu, je blendovaný master blender Trudiann Branker, který míchá různé druhy Mount Gay rumu. Pro mnoho milovníků rumu je tento rum jakousi pomyslnou referenční hodnotou, podle které by se měl měřit každý rum.
Admiral Rodney Formidable je blend, který obsahuje rumy zrající od 9 do 12 let v dříve používaných sudech po Bourbonu. Komplexní chuť lákavého sladkého sultánského ovoce, vyváženého toastovým dubem a dlouhý závěr zanechává trvalý dojem skvělého rumu.
Tento Solera 18 Rum voní svěží vůní, kde se ovoce, dub a dlouhé stárnutí dokonale doplňují. Dodává se v impozantní mahagonové barvě s tmavě červenými odstíny.
La Maison du Rhum Salvador #3 2011 k nám přichází z malé středoamerické země hraničící s Pacifikem. Jedná se o melasový rum vyrobený složitým procesem míchání, který vyvinul Don Pancho Fernandez, slavný kubánský maestro ronero.
Tato „karibská“ směs, vyrobená ze směsi rumů z Britské Guyany, Barbadosu a Trinidadu a Tobaga, je plná vůní. Rumy zrají v sudech po bourbonu 3 až 5 let v Karibiku a poté se dovážejí do Evropy a pečlivě ochutnávají, aby byly součástí konečného produktu.
Bacoo Rum je 11-ti letý rum, kterého komplexní výroba probíhá od počátku až do konce v Dominikánské republice, včetně pěstování cukrové třtiny. Má světle bronzovou barvu s příchutí čokoládového karamelu a vanilky se středně plným tělem, v závěru můžeme cítit i medové tóny.