Je to řemeslný rum prémiové kvality, který trpělivě odpočíval ve vyřazených sudech po Sherry, což odráží stárnutí a vliv dřeva použitého k jeho zrání prostřednictvím jeho jemných a nesrovnatelných vůní a chutí.
Japonský gin obsahující výtažky z mnoha asijských a japonských bylin např. japonský pepř. Jeho aroma je charakteristické výraznou chutí asijského citrusu Yozu.
Nejnovější výtvor od Bumbu je kombinací vysoce kvalitního rumu Bumbu, koření a smetany. Bohaté, ale ne těžké. Komplexní vůně čaje chai, skořice a kokosu.
Hlibny Dar je tradiční ukrajinská vodka prémiové kvality, která se vyrábí z vysoce kvalitního obilního lihu třidy “Lux” a ekologicky čisté artézské vody.
Four Roses Yellow Label je označován za nejlehčí a nejjemnější americký bourbon. Hruškové a jablečné tóny doplňují květinové aroma a snoubí se s medovou a kořenitou chutí. Závěr je jedinečně dlouhý a delikátní.
Likér a zároveň autentický Triple-Sec Cointreau je symbolem elegance. „Pařížský likér“ nabízející rafinovanou vyváženost sladké a hořké chuti pomerančů z Haiti, Španělska a Brazílie.
Nejnovější výtvor od Bumbu je kombinací vysoce kvalitního rumu Bumbu, koření a smetany. Bohaté, ale ne těžké. Komplexní vůně čaje chai, skořice a kokosu.
Jedinečný gin vyrobený z bílého mauricijského destilátu z cukrové třtiny. Představuje lahodné tóny exotických citrusových plodů z rajského ostrova Mauritius.
Eminente ztělesňuje znovuzrození kubánského rumu z 19. století, který vytvořil César Martí, nejmladší Maestro Ronero (Rum Master) ostrova César Marti - Maitre Rhumier.
Kirk & Sweeney 18y vás vezme na příjemnou cestu plnou chutě vanilky, sherry a rozinek se silnou aroma pečené cukrové třtiny. Boduje také na patře s tóny vanilky, sušeného ovoce.
Jde o rum z melasy, který vzniká v Panamě. Destilace probíhá v destilační koloně, poté tento rum zraje procesem pomalého zrání po dobu 6 let ve znovu vypálených sudech z amerického dubu.
Rum se destiluje na pěti zařízeních v Guyaně a Trinidadu, odkud také pochází cukrová třtina, a v tropickém klimatu zraje ve vypálených sudech po bourbonu po dobu minimálně tří let.