Nejprve zraje v sudu z amerického dubu po bourbonu a poté se dokončuje ve čtyřech různých typech sudů po sherry: Palo Cortado, Fino, Cream a Pedro Ximenez.
Single estate rum Lazy Dodo pochází z oblasti Pamplemousses, kde se nachází nejkrásnější třtinové plantáže ostrova Mauricius, a je výsledkem více než 175 let zkušeností.
Gin Mare představuje ryzí chuť Středozemního moře, především díky unikátním ingrediencím: olivy Arbequina ze Španělska, rozmarýn z Řecka, bazalka z Itálie, tymián z Turecka, pomeranče z Valencie, citróny ze Sevilly, koriandr, jalovec a kardamom.
Tento ultra-prémiový rum uspokojí nároky i těch nejsofistikovanějších a nejnáročnějších znalců rumů. Hlubokou zlatou barvu doplňuje unikátní chuť a nezaměnitelný charakter.
Dvanáctiletá skotská whisky Caol Ila (kulajla).V chuti se spojuje směs šťavnatého bohatého ovoce, rybího tuku, oliv a pepře. Závěr kontrastuje s výraznou chutí sladkého začátku, lehkou kouřovostí uprostřed a hřejivým, pepřově rašelinným koncem.
Metaxa Grande Fine je dokonalým produktem z portfólia značky Metaxa. Obsahuje vzácné vinné destiláty, pomalu zrající v sudech z francouzského limousinského dubu.
Santos Dumont Palmira potěší všechny milovníky slazeného rumu. Zlaté kapky zrají v bývalých sudech na sladké víno a završují je jemné destiláty z řady Santos Dumont.
A. H. Riise Black Barrel je rum, který zraje v opálených dubových sudech, proto má v názvu slovo „black“. Black Barrel rum je doplněný o extrakt z koření, jejichž výběr je založený na receptu dánského lékárníka Riiseho.
A. H. Riise Royal Navy rum je kombinací několika různých druhů rumů, které zrají až 20 let. Úžasný rum extrémně tmavé až téměř černé barvy s tóny kávy, anýzu, lékořice, spáleného karamelu, melasy, koření a cedru.
Bulldog exclusive London dry gin of Great Britain je čtyřnásobně destilovaný gin s hedvábnou chutí jalovce s jemnou vůní skořice, kardamom a citrusových plodů.
Port Charlotte je whisky s výrazným rašelinovým nádechem (40 ppm) a bohatým hlubokým charakterem. Je vyrobena ze 100% skotského ječmene, pomalu destilovaná, a po celou dobu zrající na březích jezera Lochindaal.