Naga Malacca, která je výsledkem dlouhé macerace Arrack Batavia s přírodními výtažky z kůry kumquatu, jambu (java jablka), citronové trávy a koriandru.
Red Eye Louise’s Rumquila zve smysly, aby zažili exotickou cestu s Island Rum z portorického ráje k nečekaným sladkým květinovým požitkům Super Premium Tequily z Mexika.
Single estate rum Lazy Dodo pochází z oblasti Pamplemousses, kde se nachází nejkrásnější třtinové plantáže ostrova Mauricius, a je výsledkem více než 175 let zkušeností.
Gin Mare představuje ryzí chuť Středozemního moře, především díky unikátním ingrediencím: olivy Arbequina ze Španělska, rozmarýn z Řecka, bazalka z Itálie, tymián z Turecka, pomeranče z Valencie, citróny ze Sevilly, koriandr, jalovec a kardamom.
Port Charlotte je whisky s výrazným rašelinovým nádechem (40 ppm) a bohatým hlubokým charakterem. Je vyrobena ze 100% skotského ječmene, pomalu destilovaná, a po celou dobu zrající na březích jezera Lochindaal.
Metaxa je nejjemnější jantarový alkohol pod sluncem. Kvalitní zralé destiláty a aromatická muškátová vína z egejských ostrovů dodávají produktu Metaxa 5* její jedinečný květinový charakter.
Metaxa je nejjemnější jantarový alkohol pod sluncem. Kvalitní zralé destiláty a aromatická muškátová vína z egejských ostrovů dodávají produktu Metaxa 5* její jedinečný květinový charakter.
Likér a zároveň autentický Triple-Sec Cointreau je symbolem elegance. „Pařížský likér“ nabízející rafinovanou vyváženost sladké a hořké chuti pomerančů z Haiti, Španělska a Brazílie.
Tento ultra-prémiový rum uspokojí nároky i těch nejsofistikovanějších a nejnáročnějších znalců rumů. Hlubokou zlatou barvu doplňuje unikátní chuť a nezaměnitelný charakter.
Diplomático Planas se vyznačuje svěží vůni, především po kávě a kokosu, křišťálově čistou barvou, lehce ovocnou a jemně krémovou chutí. Perfektně vybalancovaný rum s delikátním a výrazným závěrem.
Bruichladdich The Classich Laddie je vyrobena ze 100% skotského ječmene, pomalu destilovaná a po celou dobu zrající na březích jezera Lochindaal na skotském ostrově Islay v pečlivě vybraných sudech z amerického dubu.
Black Barrel od Master blendera Allena Smithe je malosériově a ručně vyráběný. Vzniká smícháním stařeného destilátu z dvojnásobné „pot still" (kotlíkové) destilace a stařeného destilátu vyrobeného kontinuálně.