Gold of Mauritius Emerald Edition je prémiový rum pocházející z malebného ostrova Mauritius. Tento vynikající destilát je výsledkem pečlivé směsi několika pětiletých rumů, které zrály v dubových sudech.
Jde o rum z melasy, který vzniká v Panamě. Destilace probíhá v destilační koloně, poté tento rum zraje procesem pomalého zrání po dobu 6 let ve znovu vypálených sudech z amerického dubu.
Ardbeg je kultem expertů. Je legendou whisky pro nadšence po celém světě. Zřetelné aroma medické a fenolové, svěží citrusy s rostlinnými příznaky bílého vína.Nezapře ani meloun, hrušku a ozvěny moře,jódu a uzených ryb.
Objevte Captain Morgan Spiced Gold 0,0% Alcohol-Free Spirit v 700ml lahvičce - dokonalou nealkoholickou alternativu, která si zachovává bohatou a plnou chuť tradičního rumu.
Gin Bombay Sapphire patří do kategorie London Dry ginů. Vyrábí se již od roku 1761 a je zdaleka nejrozšířenějším a nejpopulárnějším ginem na celém světě.
Rumbullion ctí staré námořnické tradice a představuje poctivý blend těch nejlepších rumů z Karibiku obohacený o ty nejlepší suroviny, na jaké mohli námořníci při svých cestách narazit
Osvědčený žaludeční likér s obsahem alkoholu 35%, jehož účinnost v souvislosti s dobrým trávením již ověřil čas. Nápoj se získává vyluhováním nezralých plodů ořešáku vlašského s přísadou devíti koření a bylin ve velejemném lihu.
Jedná se o velmi limitovanou edici Tullamore Dew. Tento třikrát destilovaný single malt, lahvován ve věku 18 let, zrál v komplexní směsi sudů po bourbonu, sherry, madeiře a portském sudu. Bylo vyrobeno méně než 2500 lahví a jistě se rychle vyprodají.
Nejnovější výtvor od Bumbu je kombinací vysoce kvalitního rumu Bumbu, koření a smetany. Bohaté, ale ne těžké. Komplexní vůně čaje chai, skořice a kokosu.
Single estate rum Lazy Dodo pochází z oblasti Pamplemousses, kde se nachází nejkrásnější třtinové plantáže ostrova Mauricius, a je výsledkem více než 175 let zkušeností.
Barrister Gin se vyrábí velmi šetrným způsobem podle původní britské receptury: pro každou bylinnou složku se nejprve vytváří aromatický destilát, a až poté se tyto ingredience smíchají. Zmíněný postup přispívá ke zvýraznění jednotlivých bylin: koriandru, kmínu, skořice, anýzu, či čerstvé citronové kůry.
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.