Tullamore D.E.W. 12 let je pečlivě vybranou směsí třikrát destilovaných irských whiskey, zrajících minimálně 12 let v sudech po bourbonu a Oloroso sherry.
Barceló Imperial Onyx je směs rumů, zrající 10 let v sudech po bourbonu, filtrované onyxovými kameny, které dodávají Barceló Imperial Onyx mystiku, která charakterizuje tento rum nebývalé intenzity.
Red Eye Louise’s Rumquila zve smysly, aby zažili exotickou cestu s Island Rum z portorického ráje k nečekaným sladkým květinovým požitkům Super Premium Tequily z Mexika.
Malfy Gin se destiluje v Moncalieri v Itálii tradičním způsobem. Klíčovou surovinou, která dává ginu typickou chuť jsou citronové slupky, spolu s jalovcem a bylinkami.
Likér a zároveň autentický Triple-Sec Cointreau je symbolem elegance. „Pařížský likér“ nabízející rafinovanou vyváženost sladké a hořké chuti pomerančů z Haiti, Španělska a Brazílie.
Hispánico je naprosto unikátní směs vyzrálých rumů pocházející výhradně z hispánských ( tedy kromě jiného španělsky mluvících zemí, jinak historicky provázaných právě se Španělskem , kontinentálních zemí Jižní a Střední Ameriky a Karibských ostrovů, s dominantním zastoupením Venezuely a Dominikánské repuliky.
Ron Cubaney Spiced je namíchaný ze solera systému rumů starých až 15 let a obohacený o přírodní koření – hřebíček, skořici, vanilku, anýz a černý pepř. Jedná se o prémiový kořeněný rum, jehož kvalita byla prokázána na rumovém festivalu v Madridu 2014 a odvezl si domů stříbrnou medaili.
A. H. Riise Non Plus Ultra Ambre d'Or Excellence vytváří své kouzlo mnoha způsoby. Zraje v designových sudech a sudy jsou špičkové kvality ve všech aspektech.
Ardmore Legacy je v chuti lehká, plná whisky navazující na aroma, s jemnými tóny rašeliny. Příjemný, středně dlouhý závěr. Ideální vstupní brána pro ty, kteří chtějí poznat svět „peated single malts“.
Diplomático Planas se vyznačuje svěží vůni, především po kávě a kokosu, křišťálově čistou barvou, lehce ovocnou a jemně krémovou chutí. Perfektně vybalancovaný rum s delikátním a výrazným závěrem.
Black Barrel od Master blendera Allena Smithe je malosériově a ručně vyráběný. Vzniká smícháním stařeného destilátu z dvojnásobné „pot still" (kotlíkové) destilace a stařeného destilátu vyrobeného kontinuálně.