Tatranský čaj obohacen o extrakty z citrusových plodů, převážně citronu a limetky, které mu dávají výraznou citrusovou příchuť a krásnou čajově-ovocnou vůní.
Unikátní levandulový likér v kombinaci s citronovým oplodím a koriandrem, pečlivě uskladněn v dubovém sudu na 6 měsíců. Přiměřeně sladký s bohatou chutí, sytě růžovou barvou a jemným švestkovým koncem.
Tatratea Herbal je čajovo-bylinný digestív bez přidání cukru, slazený extraktmi z rozinek, fíg a stévie. Nacházejí se v něm extrakty z více jak 30 bylin, hlavně z ostropestřce mariánskeho, vrbky i zeleného čaje.
Tento rum, inspirovaný originálním kořeněným rumem z Rum & Crab Shack v St. Ives v Cornwallu, má sladkou vůni tropického mučenky (marakuja) s nádechem manga.
Tento hořký a osvěžující aperitiv je vyroben z krvavých pomerančů a sedmi bylin. Zraje 6 měsíců v nerezových tancích. Základem je vinná odrůda Trebianno.
Vyrobeno ze směsi dvou italských vín, zrajících 30 dní v sudech po bourbonu. Sladký, bohatý červený vermut naplněný přírodním kořením a bylinami včetně vanilky, rebarbory, zázvoru a hořké pomerančové kůry. Základem je vinná odrůda Marsala a Trebianno.
Bezinková pálenka (Bezinovice) , je průtahový destilát vyrobený macerací a následnou destilací čerstvého plodu bezu, který musí být odstopkovaný. Má velice intenzivní a dlouhotrvající harmonickou vůni.
Gin Beefeater Blood Orange přichází jako novinka na český trh. Po vydestilování se do ginu Beefeater Dry přidávají přírodní esence červených pomerančů, čímž vzniká delikátní a osvěžujíci gin.
Gin Beefeater Blood Orange přichází jako novinka na český trh. Po vydestilování se do ginu Beefeater Dry přidávají přírodní esence červených pomerančů, čímž vzniká delikátní a osvěžujíci gin.
Beefeater Zesty Lemon Gin se inspiroval zakladatelem Jamesem Burroughem, který vybral pouze ty nejčerstvější citrony z londýnského trhu Covent Garden a vytvořil nový, citrusový twist na klasickém Beefeater London Dry Gin.
Přírodní a osvěžující aperitiv vyrobený z růžového grapefruitu, jahod, bylin a koření, kde vyniká zejména bazalka s koriandrem. Zraje 6 měsíců v nerezových tancích. Základem je vinná odrůda Trebianno.