Herradura Plata 40% 0,7l
Kód: 419Související produkty
Detailní popis produktu
Herradura je jedinečná mexická prémiová tequila vyrobená ze 100% agáve. Její tradice sahá až do roku 1870, kdy byla v oblasti Jalisco založena Casa Herradura, ve které se produkty značky Herradura vyrábí dodnes. Herradura Plata se vyznačuje výrazně sladkou chutí agáve a aromatem odrážejícím tóny ovoce, vanilky a dřeva, které získává během 45 dní zrání v dubových sudech. Její kvalitu potvrzují i četná ocenění, například bronzová medaile na International Spirits Challenge v roce 2014.
Složení: pitná voda, destilát z modré agáve.
Doplňkové parametry
Kategorie: | DestilátyTequila 40% 0,7l stříbrná |
---|---|
Hmotnost: | 1.7 kg |
? % alkoholu: | 40% |
? Druh tequily: | stříbrná |
? Objem: | 0,7l |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Herradura je pravým mexickým pokladem, který světu přináší ten nejjemnější tequilový zážitek. Kvalitu tequily Herradura stvrzuje 13 zlatých medailí, které průběžně získala v mezinárodní soutěži lihovin v San Franciscu. Pojmenování Herradura bylo myšlenkou zakladatele Feliciana Roma. Při hledání vhodného místa pro destilerii nedaleko pohoří Tequila, spatřil v dálce zářící předmět a zjistil, že to byl sluneční paprsek odrážející se od ztracené koňské podkovy. Podkova jako symbol štěstí byla znamením pro vybudování destilerie na tomto místě a jejího pojmenování Herradura – španělsky podkova.
V srdci „tequilové země“ Jalisco leží historická vesnice Amatitán, odkud pochází tequila Herradura, pokládaná v Mexiku za jednu z nejprestižnějších značek. Rodí se v destilérii Casa Herradura, jejíž počátky se datují do roku 1870. Nyní je toto místo pro svou historickou jedinečnost právem zaneseno ve světovém seznamu chráněných kulturních památek UNESCO.
Značka Herradura je jedinou tequilou vlastnící povolení FDA (Úřad pro ochranu potravin) k užívání označení „vše přírodní“. Při její výrobě se zpracovává pouze 100% přírodní modrá agáve, která se dodnes fermentuje přírodními kvasinkami, vaří v hliněných pecích a lahvuje v místě původu. Tyto tradiční metody výroby jsou velice nákladné a jsou používány omezeným počtem destilérií.