Herradura Reposado 40% 0,7l
Kód: 422Související produkty
Detailní popis produktu
Herradura Reposado je prémiová tequila vyrobená ze 100% modré agáve, která zraje v sudech z amerického bílého dubu po dobu 11 měsíců. Díky zrání získává tmavě jantarovou barvu s odstíny mědi a unikátní, velmi jemnou chuť pečené agáve a vanilky. Aroma se vyznačuje teplými tóny anýzu a ovoce, vedoucími k zajímavému, kořeněnému zakončení. V roce 2014 získala Herradura Reposado zlatou medaili na soutěži Spirits International Prestige Awards.
Složení: pitná voda, destilát z modré agáve.
Doplňkové parametry
Kategorie: | DestilátyTequila 40% 0,7l zlatá |
---|---|
Hmotnost: | 1.7 kg |
? % alkoholu: | 40% |
? Druh tequily: | zlatá |
? Objem: | 0,7l |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Herradura je pravým mexickým pokladem, který světu přináší ten nejjemnější tequilový zážitek. Kvalitu tequily Herradura stvrzuje 13 zlatých medailí, které průběžně získala v mezinárodní soutěži lihovin v San Franciscu. Pojmenování Herradura bylo myšlenkou zakladatele Feliciana Roma. Při hledání vhodného místa pro destilerii nedaleko pohoří Tequila, spatřil v dálce zářící předmět a zjistil, že to byl sluneční paprsek odrážející se od ztracené koňské podkovy. Podkova jako symbol štěstí byla znamením pro vybudování destilerie na tomto místě a jejího pojmenování Herradura – španělsky podkova.
V srdci „tequilové země“ Jalisco leží historická vesnice Amatitán, odkud pochází tequila Herradura, pokládaná v Mexiku za jednu z nejprestižnějších značek. Rodí se v destilérii Casa Herradura, jejíž počátky se datují do roku 1870. Nyní je toto místo pro svou historickou jedinečnost právem zaneseno ve světovém seznamu chráněných kulturních památek UNESCO.
Značka Herradura je jedinou tequilou vlastnící povolení FDA (Úřad pro ochranu potravin) k užívání označení „vše přírodní“. Při její výrobě se zpracovává pouze 100% přírodní modrá agáve, která se dodnes fermentuje přírodními kvasinkami, vaří v hliněných pecích a lahvuje v místě původu. Tyto tradiční metody výroby jsou velice nákladné a jsou používány omezeným počtem destilérií.