Ron Zacapa Centenario 23 guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který je destilován v destilační koloně a zraje systémem Solera v nadmořské výšce 2300 metrů.
Impozantní kombinace až 30letých rumů intenzivní třešňové až kaštanové barvy. Tento rum je svým charakterem naprosto jedinečný a je vrcholem řady Quorhum.
Guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který je destilován v destilační koloně a zraje systémem Solera v nadmořské výšce 2300 metrů. Exkluzivní dárkové balení obsahuje láhev Zacapa Centenario 23 a dvě originální skleničky.
Plantation XO je výjimečný rum pocházející z karibské oblasti. Tento rum je nejdříve stařen v sudech po burbonu přímo na ostrově Barbados a poté ještě v sudech po koňaku ve Francii.
Bacoo Rum je 11-ti letý rum, kterého komplexní výroba probíhá od počátku až do konce v Dominikánské republice, včetně pěstování cukrové třtiny. Má světle bronzovou barvu s příchutí čokoládového karamelu a vanilky se středně plným tělem, v závěru můžeme cítit i medové tóny.
To, co upoutá pozornost jako první, je příjemné aroma Precious Vodka®, ale to není nic ve srovnání s chutí. Jemnost je prvním pocitem, který odlišuje Precious Vodka® od ostatních špičkových vodek.
A. H. Riise Non Plus Ultra Ambre d'Or Excellence vytváří své kouzlo mnoha způsoby. Zraje v designových sudech a sudy jsou špičkové kvality ve všech aspektech.
Nic není ponecháno na náhodu, ani krásná fazetová karafa, temná barva rumu, ani požitek, který zažijete, když ochutnáte tento rum. Je to skutečně světová třída, a jakmile ji ochutnáte, nebudete si přát nic jiného.
Rum Deadhead Dark chocolate je inspirován dávným receptem, který používali Májové a Aztékové. Plný prémiový rum stařený po dobu pěti let, do kterého je přidáno mexické pomalu pražené kakao.