Emperor rum Sherry Finish nabízí bohatou paletu barev a chutí. Vzniká kombinací kvalitních rumů z ostrova Mauritius, destilovaných přímo ze šťávy z cukrové třtiny a také z melasy.
Rum nabízí v chuti tóny medu a kořenění, převážně černý pepř. Intenzita je příjemná s mírným koncem. Tato směs rumů ve věku 3 až 5 let zrála v sudu po americké whisky.
R.L. Seale’s zraje deset let v tradičních sudech z amerických dubů, které dříve obsahovaly bourbon. Po deseti letech jsou vybrány pouze sudy s tím nejlepším obsahem.
Aroma je komplexní a plné charakteru, s tóny javorového sirupu, pomerančové kůry a tmavého cukru. Chuť je jemná a uvolněná, s tóny sladkého karamelu a svůdným, sofistikovaným závěrem.
Rumy zrají v tropickém klimatu v sudech, ve kterých byl předtím uložen bourbon. Navy Island XO má svůdné aroma jamajských rumů a vyváženou chuť s tóny vanilky, šťavnatého zralého ovoce.
Vyrábějí se za pomoci pramenité vody, přírodní „divoké“ fermentace a výlučně za použití kotlíkových destilačních zařízení. Staří se v tropických podmínkách a neobsahují žádný cukr ani jiné přísady.
English Harbour 10 Y.O. je v porovnání s pětiletou verzí lehce těžší a výraznější rum, ve kterém se ve větší míře projevují sudy po bourbonu a whisky, ve kterých zrál minimálně 10 let.
Tři roky zrající rum, do kterého je při lahvování přidáván lusk vanilky z východního pobřeží Madagaskaru. Jedná se o jemný, vyvážený a v chuti stálý rum, ve kterém se rozvíjí chuť cukrové třtiny a vanilky.
Na patře je rum komplexní a sametový, s tóny dřeva, vanilky, ovoce, koření, teplého karamelu a másla, které se perfektně doplňují a chuti nedominují. Jemná zakulacenost pomalu přechází v hřejivé suché zakončení.