Nemiroff Delikat je vodka se zázvorovými tóny a jemnou svíravostí, která zdokonaluje pocity. Nápoj si získal mezinárodní uznání na The International Spirits Challenge, což dokazuje jeho vysokou kvalitu.
Likéry AH Riise jsou vyráběny ze sudově zrajícího rumu XO a čerstvé smetany od krav z volného chovu. Používají se pouze ty nejlepší suroviny bez umělých přísad. Tyto vynikající rumové likéry mají dokonalou rovnováhu mezi sladkou, smetanovou a aromatickou, přičemž charakter sudově stařeného rumu XO jasně vyniká.
Vynikající směs skvělých dominikánských rumů zrající déle než čtyři roky v dubových sudech. Ron Barceló Gran Anejo se vyznačuje bohatou zlatě jantarovou barvou.
Roku – v Japonštině číslo 6 – označuje šestici surovin, které v ginu zanechaly pestrou a zároveň jemnou chuť. Jarem provází květy sakury, létem čajové lístky Sencha a Gyokuro, podzim okoření pepř Sansho a zimnímu období dodá šťávu Yuzu.
Olmeca Blanco (Silver) je průzračně čistá tequila s čerstvou ovocnou chutí modré agave. Vynikající je čistá nebo jako základ mnoha long drinků a koktejlů.
Jedná se o velmi limitovanou edici Tullamore Dew. Tento třikrát destilovaný single malt, lahvován ve věku 18 let, zrál v komplexní směsi sudů po bourbonu, sherry, madeiře a portském sudu. Bylo vyrobeno méně než 2500 lahví a jistě se rychle vyprodají.
Rum Tanduay z Filipín je jednou z nejoblíbenějších asijských variant rumu. Tanduay Gold Rum je skladován v bývalých sudech po bourbonu z USA po celých 7 let.
Gin Bombay Sapphire patří do kategorie London Dry ginů. Vyrábí se již od roku 1761 a je zdaleka nejrozšířenějším a nejpopulárnějším ginem na celém světě.
Nejprve zraje v sudu z amerického dubu po bourbonu a poté se dokončuje ve čtyřech různých typech sudů po sherry: Palo Cortado, Fino, Cream a Pedro Ximenez.
Lagavulin 10 years je jednosladová whisky zlaté barvy ze Skotska, přesněji z ostrova Islay. Je to whisky plná kontrastů, částečně díky starým i omlazeným sudům používaným během procesu zrání.