Při její výrobě se používá výhradně moravská kukuřice a extrakt z ručně trhaného pelyňku, který se nechává tradičně sušit. Jedinečná Babička vzniká destilací směsi dříve třikrát destilované kukuřice a dvakrát destilovaného pelyňku.
Ron Zacapa Centenario 23 guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který je destilován v destilační koloně a zraje systémem Solera v nadmořské výšce 2300 metrů.
Hlavním komponentem směsi je Hakashu single malt whisky a poté obilná Chita whisky. Vzniká krásně vyvážená whisky, kterou si nejlépe vychutnáte samostatně.
Brandy Napoleon Ambassador se vyrábí kvalitní destilací vybraných odrůd prémiových španělských hroznů. Dlouhé staření v dubových kádích přispívá k typické zlaté barvě, příjemné vůni a skutečně delikátní chuti.
Francouzský koňak Favraud VS zraje nejméně 4 roky v dřevěném sudu. Vyznačuje se světle-zlatou barvu, příjemným aroma s tóny hroznů, vanilky a měkkou ovocnou chutí.
Jedinečný silný slad, který kombinuje vanilku s americkými dubovými tóny a uvolňuje fantastickou paletu sladových chutí. Zraje po dobu 5 let v sudech po sherry. Dokonalá whisky na uvolnění pro ty, kteří se chtějí ponořit do něčeho nového.
Tato whiskey zraje ve speciálních sudech, které mají na vnitřní straně hluboké drážky, díky nimž se whiskey dostane do kontaktu s dalšími vrstvami dubu. Tímto způsobem získá whiskey jantarovou barvu a více vanilkovo-dubového charakteru.