Má hedvábnou strukturu a plné tělo díky kolonovému destilačnímu zařízení, kde se destilují i typické obilné whisky. Aroma je cítit po japonských citrusech jako je Yuzu, Kabsu a Amanatsu.
Jinzu je gin vyráběný ve Skotsku. Voní po borovici a jalovci. Projevuje se vůně květin a limetkové kůry. Není výrazně sladký a navozuje smetanový pocit v puse.
Božkov Švestka v sobě kombinuje sílu toho nejjemnějšího lihu s chutí právě dozrálé švestky. Právě ta přináší jemně trpkou chuť, která okouzlí každého, kdo by chtěl ochutnat něco nového.
Jednoduchá, elegantní, velkorysá jednosladová skotská whisky Cardhu. S ovocným dortem, mandlemi a příchutí tropického ovoce tato 15letá Cardhu nejlépe září, když se podává čistá.
Hruškovica Žufánek je jemný 45% destilát, vyrobený z hrušek Williams. Charakteristické vlastnosti této lahodné odrůdy dodávají destilátu dlouhotrvající hruškovou chuť.