Roku – v Japonštině číslo 6 – označuje šestici surovin, které v ginu zanechaly pestrou a zároveň jemnou chuť. Jarem provází květy sakury, létem čajové lístky Sencha a Gyokuro, podzim okoření pepř Sansho a zimnímu období dodá šťávu Yuzu.
Whisky Ballantine’s 17YO se vyznačuje barvou zlatého jantaru. V její vůni se prosazuje dubové dřevo a příjemná sladkost. Má vyzrálou, komplexní chuť s medovými tóny a dýmovým závojem.
Mountgay XO je opulentní blend nejkvalitnějších destilátů stařených 8–15 let, smíchaný z rumů vyrobených převážně metodou pot still, což mu dodává větší jemnost a harmonickou chuť.
K dosažení unikátního charakteru rumu Doorly‘s XO jsou vybírány master blenderem velmi staré rumy, které se nechávají dále zrát v sudech, ve kterých bylo dříve uloženo španělské Oloroso sherry. Tím dochází k propojení lahodných chutí vyzrálých rumů se sladkostí, kterou dodávají zmíněné sudy.
Tři roky zrající rum, do kterého je při lahvování přidáván lusk vanilky z východního pobřeží Madagaskaru. Jedná se o jemný, vyvážený a v chuti stálý rum, ve kterém se rozvíjí chuť cukrové třtiny a vanilky.
Jemné stopy citrusů společně s rafinovanými tóny pikantního orientálního koření a čaje vytváří velice jemný gin s náznaky černého čaje a s krásně hřejivým závěrem, vše zakončeno svěžím stylem po grapefruitu.
Diplomático Selección de Familia rum vznikl z řady Reserva Exclusiva, která je nejpopulárnější verzi rumů Diplomático, a posouvá tuto řadu mezi ultra prémiové rumy.
Na patře je rum komplexní a sametový, s tóny dřeva, vanilky, ovoce, koření, teplého karamelu a másla, které se perfektně doplňují a chuti nedominují. Jemná zakulacenost pomalu přechází v hřejivé suché zakončení.
Japonský gin obsahující výtažky z mnoha asijských a japonských bylin např. japonský pepř. Jeho aroma je charakteristické výraznou chutí asijského citrusu Yozu.
Appleton Estate 21 Y.O. sestává z pečlivě vybraných rumů minimálního stáří 21 let, které dohromady vytvářejí vskutku mimořádný rum. Je robustní, a přesto neuvěřitelně jemný, vyznačuje se tóny citrusů, koření a dřeva.
Hlavním komponentem směsi je Hakashu single malt whisky a poté obilná Chita whisky. Vzniká krásně vyvážená whisky, kterou si nejlépe vychutnáte samostatně.
Bohatá skotská, která dokonale vyvažuje trilogii chutí a textur. Vyrábí se z ručně sbíraných sudů, které zrají 18 let, přičemž každou další sezónu vytváří vrstvy komplexní chuti. Whisky, která stojí za to počkat. Pijte to čisté nebo na kamenech.Nával sladkého ovoce a krémová hladkost. Dlouhý, luxusní závěr.