Bílé šumivé víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 100% Glera vypěstovaných na italských vinicích ve vinařské slavné oblasti Prosecco Doc - extra dry
Šumivé víno s certifikací Organic & Vegan, zvlášť tvrdé, s živým perlením, s brilantní, slámově žlutou barvou s lehkými měděnými odstíny. Ve vůni převládá květinový vjem s jemnými kvasinkovými tóny.
Chartron et Trébuchet byl založen v r. 1984 v Puligny-Montrachet v srdci Cote de Beaune. Komplexní, svěží a elegantní je tento Crémant z Bourgogne. Citrusové aroma doplňuje vůně květin.
Polosuché perlivé víno s bohatým perlením, slámové barvy se zelenkavými odstíny. V aroma dominuje svěžest a ovocitost, v chuti upoutá opět bohatým vjemem ovoce a dobře vyváženými kyselinkami. Svěží víno s příjemným ovocitým dozvukem.
Vynikající francouzský Crémant, vytvořený s pečlivostí a podle tradičních metod. Crémant Haut-Mouleyre je směs dvou odrůd - Semilllion a Merlot, které se sklízí ručně.
Dobře strukturované šumivé Prosecco, které vyniká světlou slámově žlutou barvou a intenzivním jemným perlením. Ve vůni se projevují jablka odrůdy Golden Delicious, chuť se vyznačuje podmanivými tóny medu, černé lékořice a akátového květu.
Růžové šumivé víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 85% Glera a 15% Pinot Noir, vypěstovaných na vinicích italské vinařské oblasti Prosecco - Extra dry.
V láhvi Summum je shrnuta celá historie, styl zpracování cava a ukázka snahy týmu dosáhnout dokonalosti, vznešenosti a maximálního výrazu terroir naší půdy.
Chuť: Svěžest, objem v ústech a krémovitost, s tóny jablek, mandlí a fenyklu, velmi příjemná a perzistentní s dlouhotrvající dochutí.
V láhvi Summum je shrnuta celá historie, styl zpracování cava a ukázka snahy týmu dosáhnout dokonalosti, vznešenosti a maximálního výrazu terroir naší půdy.
Chuť: Svěžest, objem v ústech a krémovitost, s tóny jablek, mandlí a fenyklu, velmi příjemná a perzistentní s dlouhotrvající dochutí.
Heretat je plodem práce předchůdců, kteří se s nasazením, trpělivostí a houževnatostí starali o vinice. Svou tvrdohlavostí dokázali předat tajemství vývoje dobrého Cava.
Heretat je plodem práce předchůdců, kteří se s nasazením, trpělivostí a houževnatostí starali o vinice. Svou tvrdohlavostí dokázali předat tajemství vývoje dobrého Cava.