Lehká edice vynikající afro-karibské rumové směsi Equiano, která kombinuje stařené melasové rumy z Foursquare na Barbadosu a čerstvý rum ze šťávy z cukrové třtiny od Gray's na Mauriciu.
Skvělý 15letý rum z jamajského Appleton Estate, vydaný na počest Black River, který poskytuje k výrobě vodu filtrovanou vápencem. Kombinace kotlových a sloupcových neperlivých rumů jsou vybírány, míseny a zrávány ručněpo dobu nejméně 15 let v tropickém jamajském vedru, čímž vznikl tento plný a svůdný popíječ.
Xaymaca evokuje jméno, které dali ostrovu jeho první obyvatelé, Arawakové. Tento nektar je návratem k počátkům jamajského rumu v celé jeho komplexnosti a intenzitě.
Black Barrel od Master blendera Allena Smithe je malosériově a ručně vyráběný. Vzniká smícháním stařeného destilátu z dvojnásobné „pot still" (kotlíkové) destilace a stařeného destilátu vyrobeného kontinuálně.
Black Barrel od Master blendera Allena Smithe je malosériově a ručně vyráběný. Vzniká smícháním stařeného destilátu z dvojnásobné „pot still" (kotlíkové) destilace a stařeného destilátu vyrobeného kontinuálně.