Originální mix francouzských a polských meruňek destilovaný mistrem destilatérem má intenzivní a nasládlou vůni po meruňkách s velmi lehkým podtónem pecek.
Odrůdový destilát z pečlivě vybraných a tříděných hrušek křížence Xenia vykvašený s pomocí ušlechtilých kvasinek vyniká typicky jemnou a lehce kořeněnou hruškovou chutí.
Tuto prvotřídní slivovici vyrábí Anton Kaapl několikanásobnou destilací z vyzrálého kvasu připraveného z kvalitních, sladkých a zralých švestek od ovocnáře z oblasti polského Lublinu.
Limitovaná edice Hruškovice Žufánek, která vyzrávala v dubovém sudu. Oproti čiré variantě se stáčí ta dubová jako 40%. Je jemnější a lépe vyniknou chutě získané zráním v sudech.
Bezinková pálenka (Bezinovice) , je průtahový destilát vyrobený macerací a následnou destilací čerstvého plodu bezu, který musí být odstopkovaný. Má velice intenzivní a dlouhotrvající harmonickou vůni.
Sudličkova Staročeská Meruňkovice je vyrobena sběrem nejlepších odrůd vyzrálých meruněk z Velkopavlovických sadů. Je jemným ovocným destilátem, který je vhodný podávat jako aperitiv.
Jedná se o jednodruhový destilát ze švestek odrůdy Čačanská rodná, které se sklízejí v podhůří jesenických hor. Růžový destilát získal svoji nasládlou koňakovitou a velmi jemnou chuť za tři roky ležení v dubovém sudu po portském víně.