Originální mix francouzských a polských meruňek destilovaný mistrem destilatérem má intenzivní a nasládlou vůni po meruňkách s velmi lehkým podtónem pecek.
Odrůdový destilát z pečlivě vybraných a tříděných hrušek křížence Xenia vykvašený s pomocí ušlechtilých kvasinek vyniká typicky jemnou a lehce kořeněnou hruškovou chutí.
Tuto prvotřídní slivovici vyrábí Anton Kaapl několikanásobnou destilací z vyzrálého kvasu připraveného z kvalitních, sladkých a zralých švestek od ovocnáře z oblasti polského Lublinu.
Limitovaná edice Hruškovice Žufánek, která vyzrávala v dubovém sudu. Oproti čiré variantě se stáčí ta dubová jako 40%. Je jemnější a lépe vyniknou chutě získané zráním v sudech.
Bezinková pálenka (Bezinovice) , je průtahový destilát vyrobený macerací a následnou destilací čerstvého plodu bezu, který musí být odstopkovaný. Má velice intenzivní a dlouhotrvající harmonickou vůni.
Jedná se o jednodruhový destilát ze švestek odrůdy Čačanská rodná, které se sklízejí v podhůří jesenických hor. Růžový destilát získal svoji nasládlou koňakovitou a velmi jemnou chuť za tři roky ležení v dubovém sudu po portském víně.
Ovoce ze sadů Českého ráje je základem této višňovice. Ve výšce téměř 560m.n.m., na úbočí hřebenu Černé studnice, vyrábí Bohemia Style zásadně nedolihovávané ovocné pálenky.