Roku – v Japonštině číslo 6 – označuje šestici surovin, které v ginu zanechaly pestrou a zároveň jemnou chuť. Jarem provází květy sakury, létem čajové lístky Sencha a Gyokuro, podzim okoření pepř Sansho a zimnímu období dodá šťávu Yuzu.
Japonský gin obsahující výtažky z mnoha asijských a japonských bylin např. japonský pepř. Jeho aroma je charakteristické výraznou chutí asijského citrusu Yozu.
Jedinečný gin vyrobený z bílého mauricijského destilátu z cukrové třtiny. Představuje lahodné tóny exotických citrusových plodů z rajského ostrova Mauritius.
Třikrát destilovaný gin, při jehož výrobě se kromě jalovce a výběru z bylin používají i exotické citrusové plody, které ginu Botanic Premium dodávají jeho nezaměnitelný charakter.
Ginový likér JUNE byl destilován, ochucen a řemeslně vyroben ve Francii z původního G´Vine ginu. Elegance divoké broskve ve spojení s dalším vybraným letním ovocem.
Roku – v Japonštině číslo 6 – označuje šestici surovin, které v ginu zanechaly pestrou a zároveň jemnou chuť. Jarem provází květy sakury, létem čajové lístky Sencha a Gyokuro, podzim okoření pepř Sansho a zimnímu období dodá šťávu Yuzu.
Malfy Gin Rosa je grapefruitový gin z řady Malfy, vyráběný v Itálii se sicilským růžovým grapefruitem, infuzovaným spolu s jalovcem, rebarborou a 5 dalšími přísně italskými rostlinami.
HENDRICK’S NEPTUNIA GIN je limitovaná verze, která zachycuje kouzlo moře v ginu. Výtvor Master Distiller paní Lesley Gracie je stejně osvěžující jako její múza, mocné vlny, které bičují pobřeží Ayrshire
Jinzu je gin vyráběný ve Skotsku. Voní po borovici a jalovci. Projevuje se vůně květin a limetkové kůry. Není výrazně sladký a navozuje smetanový pocit v puse.
Barrister Gin se vyrábí velmi šetrným způsobem podle původní britské receptury: pro každou bylinnou složku se nejprve vytváří aromatický destilát, a až poté se tyto ingredience smíchají. Zmíněný postup přispívá ke zvýraznění jednotlivých bylin: koriandru, kmínu, skořice, anýzu, či čerstvé citronové kůry.
Gin Barrister dry se vyznačuje křišťálově-průhlednou barvou a bohatým buketem. V ginu nalezneme stopy mnoha koření hlavně: koriandr, kmín, skořice, anýz, citrónová kůra a samozřejmě příjemné tóny jalovce.
Nejdůležitější přísadou pro výrobu toho unikátního, lahodného ginu jsou pomerančové kůry ze sicilských červených pomerančů, které se macerují 36 hodin v destilovaném alkoholu spolu s italským jalovcem.