Naga Malacca, která je výsledkem dlouhé macerace Arrack Batavia s přírodními výtažky z kůry kumquatu, jambu (java jablka), citronové trávy a koriandru.
Jednosladová skotská whisky Talisker, vyráběná v nejstarší palírně na ostrově Skye, se vyrábí u moře od roku 1830 a její vůně a chuť vás okamžitě spojí s jejím drsným námořním domovem.
Táto elegantní kompozice obsahuje směs extra starých rumů zrající v sudech z amerického dubu po bourbonu a poté dokončena v mayské ceibě (druh stromu).
Banane Flambée odkazuje na oblíbený dezert a spojuje jemný rum se sladkostí banánů. Jeho chuť dokonale vynikne v kombinaci s palačinkami či crêpes, kde lze použít i pár kapek do těsta.
Ginový likér JUNE byl destilován, ochucen a řemeslně vyroben ve Francii z původního G´Vine ginu. Elegance divoké broskve ve spojení s dalším vybraným letním ovocem.
Tripulante je rumový elixír, vyrobený z těch nejlepších karibských rumů. Jeho sladká chuť je krásně zaoblená a velmi dobře vyvážená s jemnými rumovými tóny.
Rumbullion ctí staré námořnické tradice a představuje poctivý blend těch nejlepších rumů z Karibiku obohacený o ty nejlepší suroviny, na jaké mohli námořníci při svých cestách narazit
Pro výrobu tohoto rumu je použita směs sedmiletých až dvanáctiletých rumů, které zrají v sudech z amerického bílého dubu. Macerované rozinky a bylinky dodávají charakteristickou barvu a chuť.
Tento rum je dochucený tradičním kořením latinské Ameriky, vanilkou a skořicí. Pro dosažení lahodné chuti v rumu se maceruje po dobu 72 hodin čerstvě upražená káva.
Tato whiskey je pojmenována podle zrání ve dvakrát vypalovaných sudech po bourbonu, které jí dodávají charakteristické dřevité, kořeněné a vanilkové tóny, a v sudech po sherry, které tyto tóny zjemňují.
Barrister Gin se vyrábí velmi šetrným způsobem podle původní britské receptury: pro každou bylinnou složku se nejprve vytváří aromatický destilát, a až poté se tyto ingredience smíchají. Zmíněný postup přispívá ke zvýraznění jednotlivých bylin: koriandru, kmínu, skořice, anýzu, či čerstvé citronové kůry.