Likéry AH Riise jsou vyráběny ze sudově zrajícího rumu XO a čerstvé smetany od krav z volného chovu. Používají se pouze ty nejlepší suroviny bez umělých přísad. Tyto vynikající rumové likéry mají dokonalou rovnováhu mezi sladkou, smetanovou a aromatickou, přičemž charakter sudově stařeného rumu XO jasně vyniká.
Roku – v Japonštině číslo 6 – označuje šestici surovin, které v ginu zanechaly pestrou a zároveň jemnou chuť. Jarem provází květy sakury, létem čajové lístky Sencha a Gyokuro, podzim okoření pepř Sansho a zimnímu období dodá šťávu Yuzu.
Vánoční edice je směs vyrobena z rumu z těch nejlepších palíren v Západní Indii a Střední Americe a zraje v těch nejlepších sudech po sherry PX. S touto směsí budete každé roční období vnímat jako o Vánocích.
Jedinečný gin vyrobený z bílého mauricijského destilátu z cukrové třtiny. Představuje lahodné tóny exotických citrusových plodů z rajského ostrova Mauritius.
Fallen Angel Spiced Rum, tento černý keramický Lucifer, obsahuje podivný spiced rum, který je inkoustově černé barvy stejně jako Luciferová zlá duše. Každopádně i přes zlého ducha, Fallen Angel Spiced Rum je přeplněn tajným delikátním blendem koření a sladké vanilky.
Engine je italský gin typu London Dry. Vyrábí se v malých várkách a lahvuje se ručně na severozápadu Itálie v oblasti Alta Langa, která se nachází na hranici regionů Piedmont a Liguria.
Rum A.H. Riise XO Founder's Reserve je velmi komplexní a chutný. Master Blender si vybírá ze široké nabídky sudů, které obsahují staré rumy vyzrálé k dokonalosti. Každý z těchto rumů má svou jedinečnou vůni a chuť. Rumy se smíchají a blend se nechá dozrát v dubových sudech. Po dozrání se naplní do lahví a rozešle po celém světě.
Nejprve zraje v sudu z amerického dubu po bourbonu a poté se dokončuje ve čtyřech různých typech sudů po sherry: Palo Cortado, Fino, Cream a Pedro Ximenez.
Naga Malacca, která je výsledkem dlouhé macerace Arrack Batavia s přírodními výtažky z kůry kumquatu, jambu (java jablka), citronové trávy a koriandru.
Jednosladová skotská whisky Talisker, vyráběná v nejstarší palírně na ostrově Skye, se vyrábí u moře od roku 1830 a její vůně a chuť vás okamžitě spojí s jejím drsným námořním domovem.
Don Papa přichází v nové receptuře, která nabízí výrazně „rumovější“ zážitek. Nadchne milovníky rumů, kteří preferují sušší chuť, a zároveň si zachovává charakteristickou vůni a chuťové tóny, pro které je Don Papa tak oblíben.