Nic jako karibské styly, tento rum z Mauricia je sušší a určitě se dá popíjet sám. Spousta čerstvého sladu, hřejivý fondán, vlhký dub a lepkavý karamel na patře který vytváří neuvěřitelně dlouhý, teplý a lahodný závěr.
Xaymaca evokuje jméno, které dali ostrovu jeho první obyvatelé, Arawakové. Tento nektar je návratem k počátkům jamajského rumu v celé jeho komplexnosti a intenzitě.
Panama je ideální pro výrobu rumu s vynikajícími podmínkami pro růst, destilaci a zrání cukrové třtiny. Tento rum je starý pět let a je stáčen do speciální láhve ve tvaru diamantu.
del Professore Gibson je vermut s kombinací 27 rostlinných látek. Nabízí čerstvé ovoce a jemné zelené bylinky přecházejí do odvážného pelyňku, koriandru, nového koření a zázvorového dortu.
Tento rum, inspirovaný originálním kořeněným rumem z Rum & Crab Shack v St. Ives v Cornwallu, má sladkou vůni tropického mučenky (marakuja) s nádechem manga.