Lagavullin, whisky, která získává nejpomalejší destilaci ze všech Islay sladů, poté co stráví šestnáct let ve starých dubových sudech, než se stáčí do lahví. Pronikavý a silný, to je skvělý Islay slad. S bohatě rašelinovou, hlubokou, kouřovou příchutí. Má intenzivní a dlouhý závěr.
Nejenom sladový destilát té nejvyšší možné kvality a průzračná artéská voda, ale také pečlivá ruční práce skutečných mistrů s citem pro každý detail dělají z této ultraprémiové ruské vodky opravdový klenot.
Kolekce A. H. Riise Royal Danish Navy je vytvořena na počest historie Dánského královského námořnictva. Vyrábí se z dvakrát destilovaného karibského rumu, který zraje v pečlivě vybraných sudech.
Likéry AH Riise jsou vyráběny ze sudově zrajícího rumu XO a čerstvé smetany od krav z volného chovu. Používají se pouze ty nejlepší suroviny bez umělých přísad. Tyto vynikající rumové likéry mají dokonalou rovnováhu mezi sladkou, smetanovou a aromatickou, přičemž charakter sudově stařeného rumu XO jasně vyniká.
Single estate rum Lazy Dodo pochází z oblasti Pamplemousses, kde se nachází nejkrásnější třtinové plantáže ostrova Mauricius, a je výsledkem více než 175 let zkušeností.
Rum Deadhead Dark chocolate je inspirován dávným receptem, který používali Májové a Aztékové. Plný prémiový rum stařený po dobu pěti let, do kterého je přidáno mexické pomalu pražené kakao.
Gin Bombay Sapphire patří do kategorie London Dry ginů. Vyrábí se již od roku 1761 a je zdaleka nejrozšířenějším a nejpopulárnějším ginem na celém světě.
Exkluzivní rum z Mauriciusu který zraje v několik let v dubových sudech. Jeho chuť a vůně je po vanilce, karamelu, oříšcích a banánu. V každé láhvi je vsazen pták DODO, který žil na Mauriciusu do 18 století než byl vyhuben.
A. H. Riise Non Plus Ultra Ambre d'Or Excellence vytváří své kouzlo mnoha způsoby. Zraje v designových sudech a sudy jsou špičkové kvality ve všech aspektech.
SéRum elixír je pečlivě namíchaný z pravého panamského rumu, který zraje v sudech tři až osm let. Je jemný, hladký a kulatý. Ideální pro každou příležitost.
Nejprve zraje v sudu z amerického dubu po bourbonu a poté se dokončuje ve čtyřech různých typech sudů po sherry: Palo Cortado, Fino, Cream a Pedro Ximenez.
Dobrá vodka potřebuje jenom dvě věci: kvalitní vodu a líh. A právě kombinace toho nejjemnějšího lihu a speciálně filtrované měkké plzeňské vody zaručuje jedinečný charakter božkovské vodky.
Vysoce kvalitní likér pečlivě vybraných čerstvých vajec doplněný o oblíbenou lísko-oříškovou příchuť. Božkov Vaječný Lískový oříšek je vynikající chlazený, do kávy nebo jako součást zmrzlinových pohárů a dortů.