Morgan Black Spiced tvoří směs koření mimo jiné prvotřídní hřebíček a svůdně aromatická kůra skořicového stromu Cassia. Je vyráběn z nejkvalitnější třtinové Blackstrap melasy, je 3x destilovaný a stařený ve dvakrát vypalovaných dubových sudech.
Bacardi Carta Negra zraje okolo 4 let v silně vypálených dubových soudcích. Má nejvýraznější aroma z celé řady Bacardí - chuť sušených švestek, sladkého tropického ovoce a vanilky, v závěru dotek lékořice.
Bacardí Carta Oro zraje v průměru 3 roky v malých dubových sudech, má výrazné aroma vanilky, máslového karamelu, sladkého banánu a meruněk s dotekem tropického ovoce.
Kilbeggan je na rozdíl od většiny irských whiskey destilována „pouze“ dvakrát. Zachovává si tak intenzivnější chuť a charakter původních irských whiskey.
Tato whiskey zraje ve speciálních sudech, které mají na vnitřní straně hluboké drážky, díky nimž se whiskey dostane do kontaktu s dalšími vrstvami dubu. Tímto způsobem získá whiskey jantarovou barvu a více vanilkovo-dubového charakteru.
Chuť Lemondu vychází z Becherovky Original, která je však obohacená o svěží nádech citrusů. Pomeranče, citrony a kumquaty tak vytvářejí z oblíbeného bylinného likéru neobyčejný ovocný zážitek.
Jim Beam je nejprodávanější bourbon na světě s historií delší než 200 let. Již po sedm generací rodina Beamů pečlivě střeží tajnou recepturu a dohlíží na prvotřídní kvalitu tohoto světoznámého bourbonu z Kentucky.
Bacardí Carta Blanca rum, díky kterému Don Facundo v roce 1862 způsobil převrat v lihovarnickém průmyslu. Položil základ pro veškerou budoucí rumovou produkci a inspiroval koktejlové průkopníky k vytvoření koktejlů, které před rumem Bacardí Carta Blanca neexistovaly.