Ketel One Citroen je vyráběna infuzováním vodky Ketel One esenciálními oleji šesti druhů citrusů: dvou odrůd citronů ze Sicílie, jedné ze Španělska a z Guiney a dvou odrůd limetek z Karibiku.
Recept na Cinzano je pečlivě střeženým tajemstvím, které spočívá v unikátním italském způsobu míchání vysoce kvalitních vín s esencemi koření a bylinek.
Hendrick's je malosériově vyráběný gin, destilovaný ve skotské přímořské vesnici Girvan. Je plněn do lahví, připomínající staré lékárenské dózy a je ideální k míchání Gin & Tonic.
Bacardi Carta Negra zraje okolo 4 let v silně vypálených dubových soudcích. Má nejvýraznější aroma z celé řady Bacardí - chuť sušených švestek, sladkého tropického ovoce a vanilky, v závěru dotek lékořice.
Bacardí Carta Oro zraje v průměru 3 roky v malých dubových sudech, má výrazné aroma vanilky, máslového karamelu, sladkého banánu a meruněk s dotekem tropického ovoce.
Kilbeggan je na rozdíl od většiny irských whiskey destilována „pouze“ dvakrát. Zachovává si tak intenzivnější chuť a charakter původních irských whiskey.
Ikona Itálie! Martini Rosso je bohaté, komplexní a aromatické. Výrazná vůně, hořkosladký nádech a bylinný charakter dělají z tohoto vermutu přirozeně osvěžující nápoj.