Limitovaná edice Hruškovice Žufánek, která vyzrávala v dubovém sudu. Oproti čiré variantě se stáčí ta dubová jako 40%. Je jemnější a lépe vyniknou chutě získané zráním v sudech.
Rum Deadhead Dark chocolate je inspirován dávným receptem, který používali Májové a Aztékové. Plný prémiový rum stařený po dobu pěti let, do kterého je přidáno mexické pomalu pražené kakao.
Zraje stejným způsobem jako jeho mladší verze, ale obsahuje rumy až 18 let staré. Má příjemné, elegantní a sofistikované aroma dřeva, praženého kakaa, vanilky a karamelu.
V této extravagantní láhvi najdeme prémiový rum stařen 6 let v dubových sudech. Doporučujeme především jako exkluzivní a netradiční dárek, ale rozhodně se hodí i k pomalému domácímu popíjení.
Jemná klasická ruská vodka vyráběná podle původní receptury rodiny Puškinů ve spolupráci s přímým potomkem ruského spisovatele a básníka Alexandra Sergejeviče Puškina, panem Pavlem Puškinem.
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.
Port Charlotte je whisky s výrazným rašelinovým nádechem (40 ppm) a bohatým hlubokým charakterem. Je vyrobena ze 100% skotského ječmene, pomalu destilovaná, a po celou dobu zrající na březích jezera Lochindaal.
Vodka Absolut je destilována více než stokrát. Tím je zajištěna její dokonalá průzračnost. Díky té získala své jméno – Absolut pure vodka – absolutně průzračná vodka.
Spyros Metaxa vytváří ten nejjemnější jantarový alkohol pod sluncem. Mimořádné destiláty zrající v dubových sudech, ušlechtilá muškátová vína z egejských ostrovů Lemnos a Samos.
Unikátní likér oranžovočervené barvy. Pochází z roku 1919 ze severovýchodní Itálie. Aperol se vyrábí louhováním hořce, rebarbory, výtažků z pomerančů, aromatických bylin a barviv ve směsi alkoholu, vody a cukru.
Jameson je neprodávanější irskou whisky na světě. Zrodila se v roce 1780 díky distillerovi Johnu Jamesonovi, který povýšil pálení irské whisky na umění.