Profesionální koktejly z Tatratea

Nechte se inspirovat některým z videí na přípravu koktejlů z oficiálního youtube kanálu Tatratea. Koktejly pro Vás namíchal pan Marian Beke, dnes již prakticky legenda mezi barmany a to především díky svému kreativnímu pojetí tvorby koktejlů, na těchto videích Vás o tom určitě přesvědčí.

Sunrays – skvělý letní koktejl, který Vás osvěží a přitom jemně pohladí stejně jako paprsky letního slunce. Tatratea Coconut v kombinací s kostky ledu z ananasové šťávy a vineou Vám zajisté udělá krásné letní odpoledne i v zimě.

Raindrop – chcete udělat z pití Tatratea Citrus nevšední zážitek? Zkuste vytvořit tento koktejl, kde se snoubí chuť zeleného a matového čaje s orestovanou rýží a plátkem okurky a do toho všeho samozřejmě nesmí chybět Tatratea Citrus.

Rosery – stejně sladký koktejl, jako jeho sladké jméno. Tatratea Peach v kombinaci s chia semínky a růžovou vodou jsou ideálním drinkem pro všechny, co si chtějí osladit život.

Wolfpack – drink na který se sbíhají vlci z celých Tater. Kombinace Tatratea Original, černého čaje a kofoly, dostane i toho největšího tvrďáka mezi vlky.

Forest Glade – že se z jehličí nedá připravit koktejl? Kdepak, skvělý koktejl ze sirupu z jehličí, Tatratea Forest Fruit a ovocným pyré Vám udělá výlet na lesní mýtinu, z které se už nebudete chtít vrátit.

Meadow walk – udělat tento koktejl se vším všudy je už pro opravdové umělce, ale výsledek stojí rozhodně za to! Směs ovoce, Tatratea Outlaw, ledový čaj, víno a vše doladit suchým ledem je nejen pastva pro Vaše chuťové buňky, ale taky pro Vaše oči.

Inception – sladká hrušková šťáva v kombinaci s redukcí z černého piva a Tatratea Outlaw, tento horký koktejl na dlouhé zimní večery Vás rozhodně nenechá chladnými.

Pan Alfréd přeje, Na zdraví!

Affiliate program