Tato whisky je pečlivě smíchána z vybraných sladových a obilných whisky pocházejících z proslulé oblasti Highlands ve Skotsku. Každá kapka této whisky zraje minimálně 3 roky v dubových sudech.
Nadšenci do whisky i whiskey na celém světě si nyní mohou vychutnávat Bulleit Bourbon 10 y. o., speciální whiskey, kterou vytvořil přímo Tom Bulleit, zakladatel Bulleit Frontier Whiskey.
Tenjaku zaujme svojí krásnou jantarovou barvou se zlatavými odlesky. Základem whisky jsou pečlivě vybrané „nezpracované“ whisky a čistá přírodní pramenitá voda.
Hlavním komponentem směsi je Hakashu single malt whisky a poté obilná Chita whisky. Vzniká krásně vyvážená whisky, kterou si nejlépe vychutnáte samostatně.
Yushan whisky zrála v sudech po Bourbon a sherry. Proces zrání dal whisky vláčnou jemnou povahu s tóny jasné cereální sladkosti, karamelu, sušeného ovoce, ananasu, manga a bohatou čirou příchutí medu.
Aroma je kombinací citrusů, meruněk, jabloní, hrušek a mandarinek, s tóny skořice a máty. Velmi jemná až delikátní chuť, se svěžím a středně dlouhým závěrem.
Bowmore 12 YO je komplexní a perfektně vyvážená whisky s mnoha světovými oceněními. Ve vůni jsou jemné tóny citrónové kůry a medu v příjemné rovnováze s charakteristickou bowmorskou kouřovostí.
Jameson je neprodávanější irskou whisky na světě. Zrodila se v roce 1780 díky distillerovi Johnu Jamesonovi, který povýšil pálení irské whisky na umění.
Bohatě medová Cardhu 16y Special Release s bujnou, tropicky sladkou chutí rumového sudu a peprným dřevitým kořením, které dohromady vytvářejí zářivou chuť ráje.
Port Charlotte Islay Barley 2014 ztělesňuje vše, čím může a měla by být whisky z Islay. Vyrobená, destilovaná, zrající a plněná do lahví výhradně na tomto ostrově.