Speyside jednosladová skotská whisky má hladký a mnohovrstvý charakter. Zrála po dobu nejméně deseti let v barelech po bourbonu, sudech po sherry a panenském dubu.
Hlavním komponentem směsi je Hakashu single malt whisky a poté obilná Chita whisky. Vzniká krásně vyvážená whisky, kterou si nejlépe vychutnáte samostatně.
Lagavulin 10 years je jednosladová whisky zlaté barvy ze Skotska, přesněji z ostrova Islay. Je to whisky plná kontrastů, částečně díky starým i omlazeným sudům používaným během procesu zrání.
Benromach 10y single malt, který zrál pouze v těch nejlepších dubových sudech, přináší jemné lesní ovoce a smetanový slad, dotek kouře a bohaté, trvalé tóny sherry.
Bohatá skotská, která dokonale vyvažuje trilogii chutí a textur. Vyrábí se z ručně sbíraných sudů, které zrají 18 let, přičemž každou další sezónu vytváří vrstvy komplexní chuti. Whisky, která stojí za to počkat. Pijte to čisté nebo na kamenech.Nával sladkého ovoce a krémová hladkost. Dlouhý, luxusní závěr.
Jedná se o elegantní whisky s plným tělem, Glenmorangie Lasanta strávila deset let v sudech po bourbonu, odkud byla na dva roky přemístěna do sudů po Pedro Ximenez a oloroso sherry, kde získala hřejivé kořenité tóny.