Lagavullin, whisky, která získává nejpomalejší destilaci ze všech Islay sladů, poté co stráví šestnáct let ve starých dubových sudech, než se stáčí do lahví. Pronikavý a silný, to je skvělý Islay slad. S bohatě rašelinovou, hlubokou, kouřovou příchutí. Má intenzivní a dlouhý závěr.
Lagavulin 10 years je jednosladová whisky zlaté barvy ze Skotska, přesněji z ostrova Islay. Je to whisky plná kontrastů, částečně díky starým i omlazeným sudům používaným během procesu zrání.
Jedná se o elegantní whisky s plným tělem, Glenmorangie Lasanta strávila deset let v sudech po bourbonu, odkud byla na dva roky přemístěna do sudů po Pedro Ximenez a oloroso sherry, kde získala hřejivé kořenité tóny.
Bowmore 12 YO je komplexní a perfektně vyvážená whisky s mnoha světovými oceněními. Ve vůni jsou jemné tóny citrónové kůry a medu v příjemné rovnováze s charakteristickou bowmorskou kouřovostí.
Whisky Oban Distillers Edition byla destilována v roce 2003. Závěrečné, druhé zrání probíhá v sudech po sherry Montilla Fino, které jsou uzavřeny novými, silně vypálenými víky.
Speyside jednosladová skotská whisky má hladký a mnohovrstvý charakter. Zrála po dobu nejméně deseti let v barelech po bourbonu, sudech po sherry a panenském dubu.
Benromach 10y single malt, který zrál pouze v těch nejlepších dubových sudech, přináší jemné lesní ovoce a smetanový slad, dotek kouře a bohaté, trvalé tóny sherry.